דרוג:
מידעטק טכנולוגיות מידע בע"מ סיימה לאחרונה הטמעת מערכת Priority בחברת הריהוטZAGA , חברה ישראלית שהוקמה בשנת 1961 ומאז מתמחה בייצור ושיווק פינות אוכל בסטנדרטיים הגבוהים ביותר בעולם. חברת זגה מחזיקה במפעל הגדול והמתקדם ביותר בבולגריה שבו מיוצרים כיסאות ושולחנות אוכל בשיטות ובחומרים איכותיים וייחודיים. פינות האוכל מתוצרת החברה משווקות לרשתות המובילות באירופה, ארה"ב וב-14 סניפי הרשת הפרוסים בארץ.
הפרויקט מוערך במאות אלפי שקלים ובמסגרתו הוטמעו מודולים שונים ביניהם מכירות, הפצה, תשלום בכרטיסי אשראי, רכש וייבוא, תוך החלפת מערכת קודמת איתה עבדו עד כה בחברה. הסניפים מחוברים ישירות למערכת ומקבלים נתוני מלאי של סניפים אחרים ושל מחסן החברה, כולל נתוני מלאי בשלבי יבוא ומסתייעים בקביעת תאריך אספקה אוטומטי במגבלות מלאי קיים ומלאי עתידי ועל ידי כך תומכת באספקת מוצרים ללקוחות במועד המובטח להם . המערכת תומכת בהיררכיה של גישת עובדים הסניפים לנתונים כך שכל סניף יראה רק את ההזמנות והתשלומים שאותם הוא רשאי לראות.
חנה שראל, מנכ"לית מידעטק: "בפרויקט ZAGA הביאה מידעטק לידי ביטוי את הנסיון הרב שצברה בהטמעת המערכת בחברות מסחריות מרובות סניפים. בנוסף, במסגרת היישום הוטמעו פתרונות התומכים בתהליכה עבודת החברה מקצה לקצה, כולל תיאום משלוחים מול מחסני החברה וניהול ההפצה של ההזמנות והמשלוחים, בזמן, עד לבית הלקוח.המערכת מאפשרת לעובדים להפיק הצעות מחיר, הזמנות וקבלות בזמן אמת, לקבל תשלום באמצעות כרטיס אשראי ולנהל הפצת הסחורה ללקוחות באמצעות מודול ההפצה. הידע והניסיון הרב של מידעטק בהטמעת מערכות Priority בחברות המתמחות בייבוא, ייצוא והפצה בין סניפים שונים, סייעו בהשלמת הפרויקט בהצלחה רבה ". הראל גבע, מנכ"ל משותף בחברת זגה יבוא ושיווק רהיטים בע"מ: "ערכנו סקר מקיף בעניין ובו ציינו את הדרישות אותן אנו מבקשים להביא לידי יישום במערכות המוצעות בשוק. חברת מידעטק ענתה על הדרישות ונתנה פתרונות רבים לשאלות שעלו, וכעת המערכת עוזרת לנו מאוד במספר תחומים, החל מקבלת נתונים בזמן אמת תוך כדי תהליך המכירה וההפצה ועד כלים יוצאים מהכלל לניהול". מידעטק טכנולוגיות מידע מתמחה ביישומי Priority, בפיתוח מודולים לסביבת Priority ובאספקת פתרונות כוללים בתחום מערכות המידע הניהוליות. פתרונות אלה כוללים ביצוע פרוייקטי ERP, יישום פורטלים עסקיים, פיתוח אתרי מסחר נלווים ועוד תגיות של המאמר:
|