סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פופולרית ומרגשת עבור אנשים בכל הגילאים.
Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורית (ODM) קוראינית מובילה של מזון בריאות פונקציונלי, מאיצה את מאמצי התרחבותה לשווקים בדרום מזרח אסיה ואירופה עם HemoHIM G, מוצר שנועד לזירה הגלובלית.
Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממסעדות, השיק שירות הזמנות מקוון עבור מבקרים ביפן, עם תמיכה באנגלית, בסינית (מפושטת ומסורתית) ובקוריאנית. זהו השירות הגדול מסוגו ביפן, עם אפשרות להזמין מלמעלה מ-35,000 מסעדות.
Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (ODM) של מוצרי מזון פונקציונליים ובריאותיים, מחזקת את מיצובה בשוק באמצעות קבלת אישור לפונקציונליות נוספת של HemoHIM, תוסף בריאות מוכר בקוריאה.
Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפיתוח ייצור מקורי (ODM) של מזון בריאות פונקציונלי, הכריזה על חשיפת ההיצע האחרון שלה, HemoHIM G, בטייוואן. התפתחות זו היא חלק ממאמץ החברה להרחיב את נוכחותה בשווקים הגלובליים.
Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד ממוצרי המזון הפונקציונליים המובילים.
Hemohim מפותח במסגרת שיתוף פעולה בן שמונה שנים בין Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130) לבין המוסד הקוריאני לחקר אנרגיית האטום, בהשקעה של 5 מיליארד וון דרום קוריאני. המזון מופק מחומרי גלם של angelica gigas, cnidium officinale, ו-paeonia japonica, שהיו בשימוש בעבר בתרופות צמחים. Kolmar BNH עורכת ניסויים בבני אדם להבטחת היעילות והבטיחות של המרכיבים העיקריים, תמצית HemoHIM המכילה Angelica gigas, וכדומה, וקיבלה בשנת 20
Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן (JSS), בשיתוף עם ה-Union de la Sommellerie Française, קיים ארוחת ערב במכון Lyfe (מכון פול בוקוז לשעבר) בליון, צרפת, ב-19 בפברואר ב-7 בערב. שבעה סומלייה שמחזיקים בתואר MOF, אשר מוענק רק לאומנים בעלי כישורים מתקדמים שנחשבים לממשיכים ראויים של תרבות צרפת, הפגינו את מומחיותם על ידי שילוב הסאקה עם המטבח הצרפתי. בארוחת הערב נכחו כ-40 אנשי מקצוע מתעשיית האלכוהול, ובמהלכה שולבו שישה סוגי סאקה - החל בזן התוסס וכלה בזן המיושן -
Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק: FDP), אחת החברות המשולבות המובילות בתחום הייצור, השיווק וההפצה של ירקות ופירות טריים וחתוכים, הודיעה היום על השקת מוצר האננס החדשני ביותר שלה, ה- Rubyglow®- אננס עם קליפה אדומה. לפרי זה קליפה חיצונית אדומה, בשר פרי בצבע צהוב בהיר וטעם חדשני ומתוק, שדומה לאננס Del Monte. אננס Rubyglow® יושק תחילה בסין, לקראת ראש השנה הסיני, וזאת במסגרת הופעת הבכורה של החברה בשוק המקומי. במדינות אחרות יש כבר רשימת המתנה זמינה עבור הצרכנים.
Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אניני טעם ליצרנים ברמה עולמית, מודיעה על זמינותם של יינות קולקציית וינטג' מדומיין רוברט גרופייר. הקולקציה תימכר באופן בלעדי לחברי קהילת Crurated ותהיה זמינה ברחבי העולם עבור קונים פרטיים ומסעדות. משפחת גרופייר היא בין הייננים הטובים ביותר בקוט דה נויט. המלון נוסד במקור על ידי אביו של רוברט גרופייר, ז'ול בשנות ה-50, וכיום מנוהל על ידי נכדו של רוברט, ניקולס גרופייר ואשתו, סלין. למידע נוסף על חברות והזדמנויות רכישה, בקרו באתר www.crurated.com.
ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כברמן העולמי של השנה ברמה עולמית לשנת 2023. הוא ניצח בתחרות יותר מ-10,000 ברמנים מובחרים אחרים שניסו השנה את האוורסט של הברטנדינג.
Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה היום על הפיכתה לתאגידB Corporation™ מוסמך. זהו ציון דרך משמעותי במחויבות החברה ליצור מערכת מזון בת קיימא יותר ולהפגיש בין שותפים, משקיעים וספקים המשתמשים בעסקים ככוח לטוב. עם ההסמכה, Mosa Meat הפכה לחברת הבשר המתורבת הראשונה בעולם שקיבלה הסמכה של B Corp™.
חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי Bestevia® Rebaudioside M (Reb M) שלה אושר באופן מלא לשימוש בבריטניה. אישור רגולטורי זה מהווה ציון דרך משמעותי עבור Sweegen, שכן היא הפכה לחברה הראשונה והיחידה לקבל אישור עבור סוג כל שהוא של גליקוזידים של סטיביול המיוצרים באמצעות טכנולוגיות חלופיות בבריטניה.
Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכריזה על פתיחת המסעדה הראשונה שלה בריאד ביום שני, ה-1 במאי, עם תפריט המשלב בין המטעמים הפופולריים בארה"ב לבין מנות בלעדיות וייחודיות שאינן זמינות באף מקום אחר בעולם.
Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר ישירות מתאי בעלי חיים, וחשפה את ההמבורגר המעובד הראשון ב-2013, פתחה מתקן חדש בגודל 2,760 מ"ר במאסטריכט ביום שני. מתקן רביעי זה משלים את Mosa C.A.M.P.U.S החדש, או המרכז לייצור, קידום וקיימות של בשר מתקדם, כדי ליצור טביעת רגל כוללת של 7,340 מ"ר.
חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי טכנולוגיית החלבון המתוק המבוקשת ביותר שלה Ultratia™, המבוססת על ברזאין, קיבלה את הסטטוס 'מוכר כבטוח באופן כללי' (GRAS) מטעם איגוד יצרני הטעמים והתמציות (FEMA).