בקפה-מסעדה הפינגווין בנהריה מצדיעים לרומנטיקה

דרוג:

חג האהבה הישראלי, ט"ו באב, הוא הזדמנות נפלאה לפנק את עצמנו בכל הקינוחים המתוקים שמלווים אותנו עוד מראשית ילדותנו. בקפה-מסעדה "פינגוין" שבנהריה רוקחים כבר 70 שנה אהבות מתוקות, ושמחים תמיד לארח זוגות צעירים שמגיעים לפגישה הראשונה, לחגוג את הצעות הנישואים המרגשות, ולתת לאורחים ליהנות מהרומנטיקה והאווירה החמה שבמקום. לרגל יום האהבה הישראלי -ט"ו באב, מציג קפה-מסעדה "פינגוין" את המתכונים שעשו רומנטיקה.
 
את המתכונים הייחודיים קיבלנו מבעלי "פינגוין", ששומרים על מסורת במקום כבר במשך 70 שנה, ומעבירים את המתכונים המיוחדים מדור לדור – כבר 4 דורות ברציפות. בין המתכונים בהפקה מחכה לכם מוס שוקולד (21 ₪ ) שתמיד מוסיף רומנטיקה , שטרודל תפוחי עץ (29 ₪ ) שנחשב לאחת ממנות הדגל ב"פינגוין" מזה עשרות שנים ואיך אפשר בלי.. מתכון נפלא לבלינצ'ס גבינה וצימוקים (29 ₪), המאגד במנה אחת את כל חומרי הגלם המשובחים בם נתברכה ארצנו, כולל דבש, קינמון וצימוקים.
הפקת המתכונים המתוקה לט"ו באב
 
באדיבות קפה-מסעדה "פינגוין" מנהריה, החוגג 70 שנות פעילות
מוס פינגוין
חומרים:
n        500 מ"ל חלב
n        1100 מ"ל שמנת מתוקה
n        50 גרם סוכר
n        12 חלבונים
n        700 גרם שוקולד מריר
 
אופן ההכנה:
מערבבים בסיר מעל לאש קטנה את החלב, השמנת מתוקה ואת הסוכר עד למיזוג בין החומרים.
n        מורידים מהאש ומוסיפים את 12 החלבונים.
n        בסיר נפרד ממיסים את השוקולד המריר
n        מקציפים בכלי נפרד 600 מ"ל שמנת מתוקה
n        מטמיעים בהדרגה את השוקולד לתערובת המרכזית
n        מוסיפים את הקצפת ומכניסים לקירור
n        את המוס ניתן להגיש בכוסות, ולקשט כיד הדמיון הטובה

שטרודל תפוחי עץ
חומרים:
n        6 עלי פילו
n        130 גרם חמאה
n        חצי כוס סוכר
n        שתי כפיות קינמון
n        6 תפוחי עץ סמית
n        ¼ כוס צימוקים
n        ½ לימון סחוט
n        כף קורנפלור
n        אבקת סוכר\קינמון לקישוט
אופן ההכנה:
n        להכנת מלית התפוחים נמיס את החמאה ונוספים את הסוכר ותפוחי העץ ונבשלם במשך 8 דקות. לאחר מכן נוסיף את הקינמון והקורנפלור ונערבב, ולסיום נוסיף את מיץ הלימון והצימוקים.
n        נחמם את התנור לטמפ' של 200 מעלות צלזיוס
n        נניח את בצק הפילו בתבנית האפייה ונבריש עם מעט חמאה מומסת.
n        נפרוס את ששי עלי הפילו לכל אורך התבנית ומעל נניח את מלית התפוחים.
n        נאפה בתנור במשך 25 דקות
n        לאחר השלמת האפייה נקרר מעט את השטרודל ונפזר מעל אבקת סוכר או קינמון

בלינצ'ס גבינה וצימוקים
חומרים:
n        250 גרם גבינה לבנה
n        3/4 כף דבש
n        20 גרם צימוקים
n        5 גרם אבקת קינמון
n        2 טיפות תמצית וניל
אופן ההכנה:
n        מערבבים את הגבינה הלבנה, הדבש, הצימוקים, הקינמון והווניל.
n        יוצקים כף עם הבלילה על מחבת עד לקבלת צבע זהוב
 
פינגוין בנהריה - 70 שנות פעילות
שד' הגעתון 31, נהריה | טלפון: 04.9928855, 04.9920027 |
שעות פעילות: ימי א'-ו' מ-08:00 ועד אחרון הלקוחות, שבת מ-09:00 ועד אחרון הלקוחות | עסקיות בין הימים א'-ה' בין השעות 17:00-12:00 |

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
Crurated מכריזה על האירועים הבלעדיים של 2023 Crurated, קהילת יין חברתית מלונדון שנועדה לחבר אני
משקאות Oleato™‎  מגיעים לחנויות נבחרות של סטארבקס ביפן ב-20 באפריל סטארבקס ‏Starbucks הכריזה היום על השקה של סדרת משק
מזקקת Glen Grant חושפת וויסקי סינגל מאלט סקוטי חדש בן 21 החוגג פיצוץ טרופי של טעם מזקקת Glen Grant , הממוקמת בלב אזור הספייסייד, הוד
החנות המקצועית והמובילה ברשת למכירת מוצרים אלכוהול מקימי ליקר סטור הם בעלים של חנות אלכוהול ויין בירו
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)