איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית

דרוג:

איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית

טוקיו, 18 במרץ 2025, (BUSINESS WIRE):

איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן - ‏The Japan Sake and Shochu Makers Association (JSS) מארחים סיור מיוחד ומזמינים את אנשי המקצוע המובילים בעולם מתחום היינות והברים לחקור את העומק ואת המורשת של תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ’ו והאוואמורי של יפן. התוכנית הבלעדית מציעה התנסות אישית בטכניקות הזיקוק והייצור המסורתיות של יפן, אשר קיבלו לאחרונה הכרה כמורשת תרבות בלתי מוחשית מטעם אונסק"ו.

סיור הסאקה מכנס יחדיו אוצרי יין ומנהלי משקאות במסעדות מכל העולם, והוא כולל ביקורים במבשלות נבחרות ברחבי יפן. המשתתפים יצללו אל תוך תהליך הייצור, ילמדו על טכניקות להכנת האורז, התסיסה והיישון הייחודיות לסאקי. התוכנית אינה מסתפקת בביקורים במבשלות וכוללת גם מוסד השכלה המציע מפגשי התמחות בנושא מבחר השמרים, פרופילי ארומה וגישות מדעיות להכנת הסאקי. כמו כן, הסיור כולל ביקורים אצל יצרני קוג’י ובשדות אורז להבנה מלאה של תהליך ייצור הסאקה החל מהגרגר ועד לכוס היין.

בסיור השוצ’ו, הברמנים יחד עם מנהלי הברים המובילים ישרו את רוח המשקאות המזוקקים והייחודיים של יפן, הונאקאקו שוצ'ו. בשונה ממשקאות מזוקקים אחרים בעולם, השוצ'ו כולל מגוון רחב של מרכיבי בסיס והוא מיוצר בשיטות זיקוק ייחודיות. המשתתפים יבקרו במזקקות, ישוחחו עם יצרנים ויגיעו לתובנות בנוגע למאפיינים המורכבים של התהליך במהלך מפגשי טעימה. הסיור כולל גם ביקורים בשטח בחוות בטטה - אחד מהמרכיבים העיקריים של השוצ'ו - ובמהלכו המשתתפים יפגשו חוואים מקומיים ויכירו מקרוב את המנהגים המקומיים של השתייה תוך שימוש בכלי הגשה מסורתיים. הפעילויות הללו יגדילו את ההערכה לשוצ'ו מנקודות מבט שונות.

מעבר לידע הטכני, סיורי העבר תרמו גם לקשר דינמי בין המשתתפים ליצרנים היפנים. אוצרי היין משבחים את הסאקה בשל ה"אומאמי המאוזן" שלו וכן "החומציות הנמוכה, מה שמתאים אותו למגוון רחב של סוגי מזון". בדומה לכך, הברמנים משבחים את השוצ'ו על "המגוון הרחב של היישומים בקוקטיילים" ועל "הייצור הטבעי ונטול התוספים" שלו, מה שהופך אותו למתחרה משמעותי במיקסולוגייה המודרנית.

בעקבות הסיור, המשתתפים ישלבו את ההתנסות החדשה שלהם בתחומים בהם הם פועלים. בכל נכללים הוספת הסאקה והסוצ'ו לתפריטי המסעדות והברים, הכשרת הצוותים ושילוב המשקאות האלכוהולים הללו מיפן בתוכניות הלימוד המקומיות של ארגוני אוצרי יין כמו גם בסדנאות קוקטיילים ברחבי העולם.

יוזמה זו מהווה חלק מהמאמצים המתמשכים של JSS להעלות את המודעות הגלובלית למשקאות האלכוהוליים המסורתיים של יפן. מטרת ההתאחדות באינטראקציה הישירה עם גורמים גלובליים ומובילים בתחום היא להרחיב את השוק, ולהבטיח את ההכרה המתמשכת במשקאות הללו בזירה הגלובלית.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/20250316698311/en

למידע נוסף - מדיה

 טשקי איטאני
 takeshi.itani@sakeexperiencejapan.com


  

מקור: Japan Sake and Shochu Makers Association

 

 

.

.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire

 

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

ג'יי ג'יי ג'וליוס סון, סולן KALEO, והיזם רוברט ווסמן ישיקו אוסף יין ייחודי במהדורה מוגבלת ב-WineParis ג'יי ג'יי ג'וליוס סון (JJ Julius Son), סולן להקת ה
fgjh ghj
Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
Crurated מכריזה על האירועים הבלעדיים של 2023 Crurated, קהילת יין חברתית מלונדון שנועדה לחבר אני
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)