Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה

דרוג:

  

Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה

 

מאסטריכט, הולנד, 8 במאי 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :

 

Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר ישירות מתאי בעלי חיים, וחשפה את ההמבורגר המעובד הראשון ב-2013, פתחה מתקן חדש בגודל 2,760 מ"ר במאסטריכט ביום שני. מתקן רביעי זה משלים את Mosa C.A.M.P.U.S החדש, או המרכז לייצור, קידום וקיימות של בשר מתקדם, כדי ליצור טביעת רגל כוללת של 7,340 מ"ר.

 

התוכנית כללה טקס גזירת סרט עם ראשת עיריית מאסטריכט, אנמארי פן-טה סטראק, מושל לימבורג אמיל רומר וצוות Mosa Meat, הדגמת הכנת המבורגרים מטופחים בידי השף הנס ואן וולדה, וסיורים במתקן החדש. קבוצה נבחרת של 50 משקיעים, עיתונאים ושותפי שרשרת ערך מרחבי העולם השתתפה באירוע. המתקן החדש יתחיל בהרצות הייצור הראשונות בעוד מספר ימים.

מנכ"ל Mosa Meat, מרטן בוש, אמר: "כאשר המתקן המוגדל הזה יתחיל לפעול בפועל בחודש הבא, תהיה לנו יכולת לייצר עשרות אלפי המבורגרים מתורבתים. המתקן נועד לגדול ככל שהביקוש יעלה עם אישורים רגולטוריים ועם כניסה לשווקים באזור, עד מאות אלפי המבורגרים מתורבתים בשנה. ובשילוב עם יצרן החוזה שלנו בסינגפור, אפילו הרבה יותר. אנחנו נרגשים להציג היום את ההמבורגר בטעם הנהדר הזה שאפילו קרניבורים מושבעים יאהבו".

מייסד שותף ומנהל המדע הראשי של Mosa Meat, ד"ר מארק פוסט, אמר: "כשהצגנו בשר מתורבת לעולם, חזינו שייקח 10 שנים ליצור מוצר צריכה. עכשיו, כמעט בדיוק 10 שנים מאוחר יותר, יש לנו מוצר צריכה שאנחנו יכולים להתחיל לייצר בכמויות גדולות יותר ושנוכל להתחיל להגיש לצרכנים בסינגפור, עד לאישור רגולטורי".

השף הנס ואן וולדן אמר: "כשניסיתי לראשונה Mosa Burger כחלק מצוות הפיתוח הפנימי, נדהמתי מהטעם הבשרני ומהתחושה המדהימה בפה של שומן הבקר. זה עשה לי עור אווז. אני באמת מאמין שהדרך החדשה הזו להכנת בשר בקר יכולה לשמח אניני טעם ואוהבי בקר מזדמנים כאחד, תוך כדי הנאה מהיתרונות החיוביים של בשר בקר מתורבת מנקודת מבט של קיימות. אני נרגש לעבוד עם צוות Mosa Meat כדי לשפר עוד יותר את הגרסאות העתידיות".

אודות Mosa Meat

Mosa Meat היא חברת טכנולוגיית מזון גלובלית חלוצה בדרך נקייה וחביבה יותר לייצור בשר בקר אמיתי. המייסדים שלנו הציגו את המבורגר הבקר המעובד הראשון בעולם בשנת 2013, על ידי גידולו ישירות מתאי פרה. Mosa Meat, שנוסדה ב-2016, מגדילה כעת את הייצור של אותו בשר בקר שאנשים אוהבים, אבל באופן שיהיה טוב יותר לאנשים, לבעלי חיים ולכדור הארץ. כצוות מגוון וגדל של פותרי בעיות אוהבי מזון, אנו מאוחדים במשימתנו לעצב מחדש באופן יסודי את מערכת המזון העולמית. עם המטה במאסטריכט, הולנד, Mosa Meat  היא חברה בבעלות פרטית המגובה על ידי Blue Horizon, Bell Food Group, Nutreco, תאגיד מיצובישי, ליאונרדו דיקפריו ומשקיעים אחרים ברמה גבוהה. 

עקבו אחר Mosa Meat בפייסבוק, בלינקדאין, בטוויטר ובאינסטגרם או בקרו בכתובת mosameat.com כדי לקבל מידע נוסף על הסיבות לכך שאנשים #cravechange ('משתוקקים לשינוי').

לקבלת מידע נוסף, צרו קשר אמצעות האימייל: [email protected]

 

נכסים  חזותיים מהאירוע ייטענו כאן עד השעה 17:00 CET ב-8 במאי

https://drive.google.com/drive/folders/181Qd14IJ9QD55SfwarnohvzO5-rjxtHf 

ערכת העיתונות הכללית של Mosa Meat  נמצאת כאן: 

https://mosameat.com/press-kit 

אודות השף הנס ואן וולדה

 

השף הנס הוא שף הולנדי בעל 2 כוכבי מישלן שהסב בית חווה ישן מחוץ למאסטריכט למסעדה שלו Brut172. בעבר הוא היה השף הבעלים של מסעדת 2 כוכבים Beluga במאסטריכט והופיע בתוכניות טלוויזיה כמו מאסטר שף ו- Snackmasters. הוא הצטרף רשמית לצוות פיתוח המוצר, ההערכה החושית וניסוח המתכונים של Mosa Meat   כדי להשלים את צוות מדעני המזון הפנימי של Mosa Meat  .  

www.brut172.com

קבצים מצורפים:

Ribbon cutting ceremony Mosa Meat scale-up facility opening

2-star Michelin Chef Hans van Wolde prepares a Mosa Burger

למידע נוסף:

Tim van de Rijdt

Mosa Meat

[email protected]

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire

 

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769

 

 


תגיות של המאמר: Mosa Meat |

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
Crurated מכריזה על האירועים הבלעדיים של 2023 Crurated, קהילת יין חברתית מלונדון שנועדה לחבר אני
משקאות Oleato™‎  מגיעים לחנויות נבחרות של סטארבקס ביפן ב-20 באפריל סטארבקס ‏Starbucks הכריזה היום על השקה של סדרת משק
מזקקת Glen Grant חושפת וויסקי סינגל מאלט סקוטי חדש בן 21 החוגג פיצוץ טרופי של טעם מזקקת Glen Grant , הממוקמת בלב אזור הספייסייד, הוד
החנות המקצועית והמובילה ברשת למכירת מוצרים אלכוהול מקימי ליקר סטור הם בעלים של חנות אלכוהול ויין בירו
הכירו את Oleato™‎ של סטארבקס - טקס קפה חדש ומהפכני ‏Starbucks – סטארבקס חשפה היום חידוש מהפכני בעולם
אורז רב שנתי חדש בעל תשואה גבוהה זוכה לקיימות מוצלחת עם זירוז שמבוסס על שיתוף פעולה וידע גלובלי למעלה מ-70% מקלוריות המזון המזינות את האנושות מגיע
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)