יויניליוור אירחה את השף בעל השם מישל וויליאום

דרוג:

במסגרת הפרויקט המשותף, בניהול ערן שוורצברד שף קונדיטור החטיבה וחיים שפיגל ראש אגף מזון ומשקאות ורכש ברשת מלונות דן, השתתפו הקונדיטורים והשפים של מלונות דן בהדרכה מקצועית שכללה חידושים בתחום העבודה בשוקולד ויצירה של מנות אחרונות עכשוויות, על בסיס השוקולד האיכותי של ורד הגליל.  

חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ורשת מלונות דן, ארחו בארץ את השף קונדיטור בעל השם מצרפת מישל ווליאום, בסדרת סדנאות לקונדיטורים והשפים של רשת מלונות דן. במסגרת הפרויקט המשותף, בניהול ערן שוורצברד שף קונדיטור החטיבה וחיים שפיגל ראש אגף מזון ומשקאות ורכש ברשת מלונות דן, קיבלו עשרות שפים והקונדיטורים של רשת המלונות הדרכה מקצועית בכל הנוגע לקינוחים ומנות אחרונות . לצורך העברת ההדרכות, הוזמן לארץ השף מישל ווליאום – אחד השף קונדיטורים הידועים בעולם. ווליאום, יליד צרפת, בה גם למד את תחום הקונדיטוריה, נבחר להיות אלוף העולם בפטיסרי לשנת 2001. בעבר עבד ווליאום בתפקידי מפתח במקומות שונים בעולם כדוגמת מלון ריצ' –קרלטון בברצלונה, Hotel des Arts בסן פרנסיסקו, קונדיטוריית Dalloyau ועוד. בסדנאות שנערכו בבית הספרן דן גורמה בחיפה ובמלון דן אכדיה הודרכו המשתתפים ואף התנסו בנושאים הקשורים למאפי שמרים, עוגות, מוסים, קישוטי שוקולד, סוכר ועוד. כל המתכונים על בסיס שוקולד נעשו עם השוקולד האיכותי של ורד הגליל. 

שיר זכאי, מנהלת שיווק חטיבת השוק המקצועי ביוניליוור ישראל: "כחטיבה המתמחה במתן פתרונות לשוק המקצועי, אנחנו מחפשים כל העת דרכים לתמיכה ומתן ערך מוסף ויתרון תחרותי ללקוחותינו מעבר למוצרי החטיבה. שמחנו לארח בארץ קונדיטור מוביל לטובת הדרכה מקצועית ברמה בינלאומית של השפים של מלונות דן. אנו בטוחים כי הסדנא העשירה את הידע המקצועי של השפים ותאפשר להם להרחיב את מגוון הצעותיהם לאורחי הרשת." מתכוני השוקולד בהדרכות נעשו על בסיס שוקולד ורד הגליל מבית יוניליוור. 

שוקולד ורד הגליל, המיוצר במפעל ורד הגליל בצפת, הינו אחד השוקולדים המשובחים ומציע מוצרים גם לשוק המקצועי וגם לצרכן. בשנה האחרונה קונדיטורים מהשורה הראשונה הביעו את אמונם בשוקולד של החברה המשמש להם בסיס למוצרים משובחים. אודות ורד הגליל מפעל ורד הגליל, בבעלות חברת יוניליוור, ממוקם בצפת, מייצר שוקולד למעלה מ- 20 שנה ומעסיק כ- 200 עובדים מהסביבה. המפעל מייצר שוקולד איכותי תחת מותג 'ורד הגליל' לשוק המקצועי ולשוק הקמעונאי וכן מייצר שוקולד תחת מותג הנוער המוביל 'קליק'. איכותו הגבוהה של השוקולד המיוצר במפעל נובעת, בין השאר, מהעובדה שורד הגליל הינו המפעל היחיד המייצר שוקולד בארץ, משלב טחינת פולי הקקאו, תוך שמירה קפדנית על איכות הפולים. 

אודות חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ישראל: חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ישראל, מספקת פתרונות קולינאריים ומוצרים לשוק ההסעדה. לחטיבה אלפי לקוחות, ביניהם בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, קבלני מזון, אולמות אירועים ורשתות מזון ישראליות ובינלאומיות. מוצרי חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור מיוצרים לפי סטנדרטים עולמיים ועוברים תהליך הבטחת איכות קפדני. בנוסף, צוות שפים יועצים בעלי ניסיון רב בתחום ההסעדה והקונדיטוריה עומדים לרשות הלקוחות לפיתוח מגוון פתרונות יעיל של העסק והמטבח ולסיוע בשדרוג התפריט והתאמת המנות ללקוחות

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית איגוד יצרי הסאקה והשוצ'ו ביפן - ‏The Japan Sake an
ג'יי ג'יי ג'וליוס סון, סולן KALEO, והיזם רוברט ווסמן ישיקו אוסף יין ייחודי במהדורה מוגבלת ב-WineParis ג'יי ג'יי ג'וליוס סון (JJ Julius Son), סולן להקת ה
fgjh ghj
Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)