יויניליוור אירחה את השף בעל השם מישל וויליאום

דרוג:

במסגרת הפרויקט המשותף, בניהול ערן שוורצברד שף קונדיטור החטיבה וחיים שפיגל ראש אגף מזון ומשקאות ורכש ברשת מלונות דן, השתתפו הקונדיטורים והשפים של מלונות דן בהדרכה מקצועית שכללה חידושים בתחום העבודה בשוקולד ויצירה של מנות אחרונות עכשוויות, על בסיס השוקולד האיכותי של ורד הגליל.  

חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ורשת מלונות דן, ארחו בארץ את השף קונדיטור בעל השם מצרפת מישל ווליאום, בסדרת סדנאות לקונדיטורים והשפים של רשת מלונות דן. במסגרת הפרויקט המשותף, בניהול ערן שוורצברד שף קונדיטור החטיבה וחיים שפיגל ראש אגף מזון ומשקאות ורכש ברשת מלונות דן, קיבלו עשרות שפים והקונדיטורים של רשת המלונות הדרכה מקצועית בכל הנוגע לקינוחים ומנות אחרונות . לצורך העברת ההדרכות, הוזמן לארץ השף מישל ווליאום – אחד השף קונדיטורים הידועים בעולם. ווליאום, יליד צרפת, בה גם למד את תחום הקונדיטוריה, נבחר להיות אלוף העולם בפטיסרי לשנת 2001. בעבר עבד ווליאום בתפקידי מפתח במקומות שונים בעולם כדוגמת מלון ריצ' –קרלטון בברצלונה, Hotel des Arts בסן פרנסיסקו, קונדיטוריית Dalloyau ועוד. בסדנאות שנערכו בבית הספרן דן גורמה בחיפה ובמלון דן אכדיה הודרכו המשתתפים ואף התנסו בנושאים הקשורים למאפי שמרים, עוגות, מוסים, קישוטי שוקולד, סוכר ועוד. כל המתכונים על בסיס שוקולד נעשו עם השוקולד האיכותי של ורד הגליל. 

שיר זכאי, מנהלת שיווק חטיבת השוק המקצועי ביוניליוור ישראל: "כחטיבה המתמחה במתן פתרונות לשוק המקצועי, אנחנו מחפשים כל העת דרכים לתמיכה ומתן ערך מוסף ויתרון תחרותי ללקוחותינו מעבר למוצרי החטיבה. שמחנו לארח בארץ קונדיטור מוביל לטובת הדרכה מקצועית ברמה בינלאומית של השפים של מלונות דן. אנו בטוחים כי הסדנא העשירה את הידע המקצועי של השפים ותאפשר להם להרחיב את מגוון הצעותיהם לאורחי הרשת." מתכוני השוקולד בהדרכות נעשו על בסיס שוקולד ורד הגליל מבית יוניליוור. 

שוקולד ורד הגליל, המיוצר במפעל ורד הגליל בצפת, הינו אחד השוקולדים המשובחים ומציע מוצרים גם לשוק המקצועי וגם לצרכן. בשנה האחרונה קונדיטורים מהשורה הראשונה הביעו את אמונם בשוקולד של החברה המשמש להם בסיס למוצרים משובחים. אודות ורד הגליל מפעל ורד הגליל, בבעלות חברת יוניליוור, ממוקם בצפת, מייצר שוקולד למעלה מ- 20 שנה ומעסיק כ- 200 עובדים מהסביבה. המפעל מייצר שוקולד איכותי תחת מותג 'ורד הגליל' לשוק המקצועי ולשוק הקמעונאי וכן מייצר שוקולד תחת מותג הנוער המוביל 'קליק'. איכותו הגבוהה של השוקולד המיוצר במפעל נובעת, בין השאר, מהעובדה שורד הגליל הינו המפעל היחיד המייצר שוקולד בארץ, משלב טחינת פולי הקקאו, תוך שמירה קפדנית על איכות הפולים. 

אודות חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ישראל: חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ישראל, מספקת פתרונות קולינאריים ומוצרים לשוק ההסעדה. לחטיבה אלפי לקוחות, ביניהם בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, קבלני מזון, אולמות אירועים ורשתות מזון ישראליות ובינלאומיות. מוצרי חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור מיוצרים לפי סטנדרטים עולמיים ועוברים תהליך הבטחת איכות קפדני. בנוסף, צוות שפים יועצים בעלי ניסיון רב בתחום ההסעדה והקונדיטוריה עומדים לרשות הלקוחות לפיתוח מגוון פתרונות יעיל של העסק והמטבח ולסיוע בשדרוג התפריט והתאמת המנות ללקוחות
© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים