בכירי השפים בבתי המלון וקובעי מדיניות בישראל בכנס יוניליוור

דרוג:

אל הכנס שנערך על ידי חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ישראל בשיתוף עם אריק פורת, השף הראשי של מלון דן אכדיה, הגיעו בכירי השפים של בתי המלון בארץ ביניהם אמיר כלפון, שף יערות הכרמל, עובד אלפיה שף ראשי של מלון דן תל אביב, איתן מזרחי, מנהל אגף מזון ומשקאות במלון לאונרדו רמת החייל, מיקי ניר שף ראשי ומנהל אגף מזון ומשקאות בדן פנורמה, חיים שפיגל ראש אגף מזון, משקאות ורכש ברשת מלונות דן, עודד שוובצברד שף המלון הסקוטי בטבריה ועוד.

במסגרת הכנס נדונו טרנדים חדשים וניתנו רעיונות וכלים לפיתוח נושא ארוחת הבוקר בבית המלון. כמו כן הוצגו רעיונות למנות מיוחדות והצעות לתפריט חדשני ומרענן לשדרוג ארוחת הבוקר אשר נבנו על ידי השפים של חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור - בני קריספי ועדאווי אל חיר בשיתוף עם אריק פורת.

ניר אילני, סמנכ"ל חטיבת השוק המקצועי ביוניליוור: "ארוחת הבוקר מזוהה מאוד עם תחום המסעדות ותחום בתי המלון בישראל. היא אחד הפרמטרים המרכזיים אשר נלקחים בחשבון כאשר צרכנים בוחנים מלון או מסעדה והיא חלק מהשם והתדמית שמקום יוצר לעצמו. מעבר לאספקט הקולינארי של הארוחה, זיהינו כי קיימים צרכים נוספים בקרב המתארחים בבית המלון, כגון זמני הארוחה אשר היום הינם מוגבלים ויוצרים לעיתים אי נוחות בקרב הנופשים. במסגרת הליווי והייעוץ המקצועי אותו נותנת החטיבה שלנו ללקוחותיה, מצאנו לנכון להזמין את השפים של בתי המלון לכנס במטרה להציג בפניהם רעיונות ודרכים לשדרוג ארוחת הבוקר ולסייע להם להעניק ערך מוסף ללקוחותיהם. ההיענות הרחבה לה זכה המפגש, מעידה כי הנושא רלוונטי מאוד בקרב השפים של בתי המלון ואנו בטוחים כי המשתתפים יעזרו ברעיונות שהוצגו כדי לשפר את השירות שלהם לציבור הנופשים."

אריק פורת, שף ראשי מלון דן אכדיה: "כשפים ראשיים של בתי המלון המובילים בישראל, יש לנו תפקיד מכריע ביצירת שמו של המלון. ללא ספק, מי מאתנו שיזהה צרכים של הנופשים אצלנו ויתן להם מענה יתרום לשיפור סל השירותים שמעניק המלון לאורחיו. אני מברך על היוזמה של חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ושמחתי להיות שותף לכנס אשר מעבר לרעיונות כללים העניק למשתתפיו כלים מעשיים להתמודדות עם הנושא במגוון אספקטים – קולינארי, תפעולי וניהולי."

בין הנושאים שהוצגו בכנס היו טרנדים בתחום ארוחת הבוקר שהוצגו על ידי סטיבן לובל; ארוחת הבראנצ' באספקט כלכלי ותפעולי שהוצג על ידי דב משה מהמרכז ללימודים אקדמיים; כלים להתמודדות עם קבלת החלטות בעולם הניהול שהוצגו על ידי פרופ' יוסי יסעור והרצאה על שפים באספקט יחסי ציבור שניתנה על ידי יפה אפרתי.

חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור:
חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור ישראל, מספקת פתרונות קולינאריים ומוצרים לשוק ההסעדה והקונדיטוריה. לחטיבה אלפי לקוחות, ביניהם בתי מלון, מסעדות, בתי קפה, קבלני מזון, אולמות אירועים ורשתות מזון ישראליות ובינלאומיות.

מוצרי חטיבת השוק המקצועי של יוניליוור מיוצרים לפי סטנדרטים עולמיים ועוברים תהליך הבטחת איכות קפדני. בנוסף, צוות שפים יועצים בעלי ניסיון רב בתחום ההסעדה והקונדיטוריה עומדים לרשות הלקוחות לפיתוח מגוון פתרונות יעיל של העסק והמטבח ולסיוע בשדרוג התפריט והתאמת המנות ללקוחות.

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
Crurated מכריזה על האירועים הבלעדיים של 2023 Crurated, קהילת יין חברתית מלונדון שנועדה לחבר אני
משקאות Oleato™‎  מגיעים לחנויות נבחרות של סטארבקס ביפן ב-20 באפריל סטארבקס ‏Starbucks הכריזה היום על השקה של סדרת משק
מזקקת Glen Grant חושפת וויסקי סינגל מאלט סקוטי חדש בן 21 החוגג פיצוץ טרופי של טעם מזקקת Glen Grant , הממוקמת בלב אזור הספייסייד, הוד
החנות המקצועית והמובילה ברשת למכירת מוצרים אלכוהול מקימי ליקר סטור הם בעלים של חנות אלכוהול ויין בירו
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)