מאסטר שף - גרסת הבלוגר של סוגת - תחרות בשלני הרשת

דרוג:

סוגת יוצאת בתחרות ייחודית בפייסבוק, במסגרתה ייבחנו כישורי הבישול של 12 בלוגרים קולינרים מובילים אשר יצטרכו להרכיב ארוחה שלמה ממוצרי סוגת! הפרס למקום הראשון-סדנת בישול בפריז! הזוכה יבחר באירוע גמר גדול בפני צוות שופטים הכוללים את השף המוביל עומר מילר והעורכת הגסטרונומית של מגזין "על השולחן" אורלי פלאי-ברונשטיין ונציגי סוגת חברת סוגת יוצאת בפעילות ייחודית בפייסבוק – תחרות בישול בקרב בלוגרים מובילים בתחום הקולינריה. במסגרת התחרות, 12 בלוגרים יקבלו מחברת סוגת ממגוון המוצרים של סוגת כגון: אורז, קטניות, מוצרי קטגוריית "מהשדה לשולחן ב- 10 דקות" (סדרת מוצרים המורכבת מתערובות של קטניות, אורז ודגנים להכנה קלה ומהירה של עד 10 דקות) ועוד. במהלך התחרות יצטרכו הבלוגרים להרכיב ארוחה שלמה: מנה ראשונה, עיקרית וקינוח ממוצרי סוגת. שלושת הבלוגרים שיזכו בהכי הרבה Like! מהגולשים יעלו לשלב הגמר שיערך ב- 4chef שם יציגו את מנת הדגל שלהם ויתמודדו על פרס שווה במיוחד: סדנת בישול יוקרתית בפריז, בבית הספר : Les coulisses du Chef - Atelier de cuisine המקום השני והשלישי יזכו בסוף שבוע בצימר מפנק ובטיפול זוגי בספא יוקרתי בהתאמה. הפעילות תימשך 6 שבועות ותנוהל ע"י פובליסיס אידיאולוג'יק מקבוצת פובלסיס ישראל. עם פתיחת התחרות המיוחדת תציג חברת סוגת, בדף התחרות בפייסבוק את פרטיהם של שמונת הבלוגרים אשר נבחרו מראש על ידי צוות סוגת להשתתף בתחרות. בשלב הראשון תאפשר חברת סוגת לבלוגרים נוספים להצטרף לתחרות, הבלוגרים יצטרכו להציג בעמוד הפייסבוק למה כדאי לגולשים לבחור בהם, כאשר ארבעת הבלוגרים שיקבלו הכי הרבה Like! יכנסו לתחרות. בתחרות אשר תימשך שישה שבועות, יצטרכו 12 הבלוגרים הסופיים שנבחרו להכין ארוחה שלמה המורכבת ממנה ראשונה, עיקרית וקינוח ממגוון מוצרי סוגת.כל שבוע יעלו עם מתכון וצילומים באתר האישי שלהם ובעמוד התחרות של סוגת. השלושה אשר יקבלו את הציון הגבוה ביותר המורכב מבחירת הגולשים וציון השופטים יעלו לגמר הגדול , בגמר הגדול שייערך ב- 4chef בתל-אביב! הגמר הגדול- סדנת בישול בפריז! בגמר הגדול שייערך בסוף פברואר ב-4chef בתל אביב יידרשו שלושת הפיינליסטים להכין את מנת הדגל שלהם, אותה יציגו לחבר שופטים, יו"ר ומנכ"ל סוגת דיוויד פרנקלין, משנה למנכ"ל סוגת ג'יל גמון, השף עומר מילר-השף והבעלים של המסעדה המובילה "חדר האוכל", שמתמחה במטבח ישראלי עדכני. מחבר רב המכר "מטבח ישראלי", המשלב בין סגנונות בישול עדתיים מגוונים וטרנדים עכשוויים ומקומיים. וכן, אורלי פלאי-ברונשטיין-העורכת הגסטרונומית של מגזין "על השולחן". הבלוגר שיזכה במקום הראשון יזכה בסדנת בישול צרפתי בביה"ס לבישול כולל טיסה ו-3 לילות במלון במרכז פריז, המקום השני יזכה בסוף שבוע זוגי בצימר מפנק והמקום השלישי יזכה בטיפול זוגי בספא יוקרתי. דיוויד פרנקלין, יו"ר ומנכ"ל סוגת: "חברת סוגת הינה החברה המובילה בתחומה בישראל והיא איננה שוקטת על השמרים בכל הנוגע למוצרים חדשים, טעמים והקשבה מתמדת לצרכנים שלנו ורצונותיהם. חדשנות וחיפוש מתמיד אחר מוצרים איכותיים ובריאים אשר יקלעו לטעם לקוחותינו הם תמיד האתגר העומד לנגד עינינו. בשל כך, דואגת סוגת תמיד להיות בחזית הטכנולוגיה בייצור אך גם בקשר עם הצרכן ולכן הפעילות החזקה של סוגת בפייסבוק וברשת בכלל תומכת בכך. אנחנו מתייחסים אל אותם בלוגרים שישתתפו בתחרות כאל לקוחותינו הנאמנים ביותר ובתחרות זו וכמובילי דעה, אני מאמין כי שני הצדדים יצאו נשכרים: אנו בסוגת נלמד על הטרנדים, המגמות והצרכים של לקוחותינו והמשתתפים בתחרות ייזכו לקבל במה לאהבתם הגדולה – הבישול".
תגיות של המאמר: סוגת | מאסטר שף |

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
Crurated מכריזה על האירועים הבלעדיים של 2023 Crurated, קהילת יין חברתית מלונדון שנועדה לחבר אני
משקאות Oleato™‎  מגיעים לחנויות נבחרות של סטארבקס ביפן ב-20 באפריל סטארבקס ‏Starbucks הכריזה היום על השקה של סדרת משק
מזקקת Glen Grant חושפת וויסקי סינגל מאלט סקוטי חדש בן 21 החוגג פיצוץ טרופי של טעם מזקקת Glen Grant , הממוקמת בלב אזור הספייסייד, הוד
החנות המקצועית והמובילה ברשת למכירת מוצרים אלכוהול מקימי ליקר סטור הם בעלים של חנות אלכוהול ויין בירו
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)