דרוג:
עלות פתיחת הסניף החדש כ-800 אלף שקלים
רשת בורגרס בר מציעה חוויה ייחודית בנוף ההמבורגרים הישראלי - הכנת ההמבורגר נעשית במטבח פתוח, על גבי פס חם אל מול הלקוח ומאפשרת לכל לקוח להרכיב לו את ההמבורגר הייחודי שלו, כמו שהוא אוהב. בשונה מהמתחרים, בבורגרס בר אין המבורגרים מובנים מראש - אלא מבחר סוגי בשר במשקלים שונים, מגוון תוספות לבחירה :ביצת עין, פטריות פורטבלו, בצל מטוגן, שום קונפי ולבסוף - 13 סוגי רטבים Home made הכוללים רטבים ייחודיים שלא מקובל למצוא על המבורגר כגון פסטו, צ׳ימיצ׳ורי, חריף שאטה ואפילו טחינה.
ברשת בורגרס בר, ניתן למצוא מגוון רחב של המבורגרים: בקר, טלה, המבורגר הבית (שילוב של בקר וטלה) והמבורגר אנטריקוט- כל אלו במגוון גדלים ותוספות. ההמבורגרים של בורגרס בר עשויים 100% בשר איכותי וכשר, לחמניות הנאפות במקום ותמיד חמות וטריות, סלטים הנחתכים לפי הזמנה, חומרי גלם איכותיים ויחס אישי ומיוחד- בדיוק כמו ההמבורגר.
הסיפור של בורגרס בר התחיל בשנת 1999 כשטל רוזן ויוני מלכה שני חברים צעירים שהשתחררו מהצבא החליטו לפתוח מסעדת המבורגרים איכותית בשכונת המושבה הגרמנית בירושלים אליהם הצטרף לאחר זמן מה ישראל ניזרי. באותה תקופה, הציעו רק רשתות המזון המהיר המבורגרים לקהל הישראלי וליזמים הצעירים, הייתה חסרה מסעדה המגישה המבורגר איכותי, המותאם לטעם הישראלי. בבורגרס בר הוגשו למעשה, בפעם הראשונה בישראל, המבורגרים איכותיים ולצדם מגוון רטבים מעניינים וחדשים חוץ מקטשופ ומיונז, אשר הפכו בפעם הראשונה את ההמבורגר להכי אישי שאפשר, בסטנדרט הגבוה ביותר שניתן להכין. בורגרס בר הפך במהרה לשם דבר בתחום חווית ההמבורגר בישראל ומודל לחיקוי".
רשת בורגרס בר מתמחה במנות המבורגר איכותיות כשרות המותאמות לטעמו האישי של הלקוח ומציעה חווית בילוי עדכנית ובשורות קולינריות מתחדשות. הרשת מונה כיום 30 סניפים בפריסה ארצית והינה רשת ההמבורגרים הרביעית בגודלה בישראל. בשוק ההמבורגרים הישראלי המגלגל כמיליארד שקלים בשנה, הרשת תופסת נתח שוק של 12% אחוזים ומשרתת כ-150 אלף לקוחות בכל חודש. ב-3 השנים הקרובות מתוכננת הרשת לפתוח עוד כ-5 סניפים ברחבי הארץ. בורגרס בר, סניף גבעת שאול המחודש, בית הדפוס 12 ירושלים, 02-6540546, כשר בד"צ מחפוד תגיות של המאמר:
|
|