דרוג:
חגיגה ספרדית במסעדת ADAMA בזיכרון עם תפריט של איתי שליו, קאווה ו-DJ עד הבוקר: במסעדת ADAMA בקתה קולינארית בזיכרון יעקב חוגגים את סילבסטר 2011 במקצב ספרדי, ומזמינים אתכם להרים כוס קאווה (על חשבון הבית) לשנה האזרחית החדשה עם תפריט ספיישל מיוחד שרקח היועץ הקולינארי איתי שליו בהשראת המסורת הספרדית. משעה 21:00 יציעו לכם תפריט ספיישל ספרדי מיוחד שרקח היועץ הקולינארי הנחשב איתי שליו, ובסיומה תוזמנו לגדוש את רחבת הריקודים, וליהנות מערב בלתי נשכח עם Dj שינגן עד אור הבוקר. מחיר למסיבה וסעודת הסילבסטר ב-Adama - 170 ₪ )כולל כוס קאווה(, מחיר להשתתפות במסיבה בלבד - 80 ₪ (כולל נשנושים). מהספיישלים המיוחדים לסילבסטר ב-Adama: מיני טורטליני במילוי גבינת עיזים, שרימפס המפלרטט עם ציפוי של פלאפל ישראלי, וקלמרי קטלוני צרוב עם חומרי הגלם הים תיכוניים. ספיישלים מפתים של מקיאטו שהתחבר לארטישוק ירושלמי, פילה דג ים קריספי ברוטב זעפרן ודבש, דואט פילה עגל צלוי בגלוי וצלע טלה בציפוי חרדל ירוק. כל זאת לצד מבחר קינוחי מיני במסורת הטאפס הספרדית, כולל קרמבו ADAMA המפורסם, מיני פנקוטה, סלט פירות אקזוטי ולַבת שוקולד.
מחיר למסיבה וסעודת הסילבסטר ב-Adama - 170 ₪ )כולל כוס קאווה(, מחיר להשתתפות במסיבה בלבד - 80 ₪ (כולל נשנושים).
ADAMA בקתה קולינארית | מעלה הראשונים 8, גבעת זמרין, זיכרון יעקב |
מסעדת פושקין מתל אביב מציגה: 7 נגנים, 9 מנות, מבחר מיינות הבית ווודקה, לצד תפריט מיוחד לסילבסטר ב- 1,250 ₪ לסועד: למי שעדיין מחפש איפה לחגוג את סילבסטר 2011, למסעדת "פושקין" יש תוכנית מרהיבה במיוחד עבורכם: נתחיל בהופעה חיה של 7 נגנים שיתארחו במהלך הערב, נעבור לעיצוב המוקפד והאווירה היוקרתית, ונקנח בתפריט המיוחד שרקח עבורכם שף הבית, גלעד פלד - בוגר קורדון בלו באנגליה, שהתמחה במבחר מסעדות גורמה המחזיקות ב-3 כוכבי מישלן, שהחליט לפתוח את השנה החדשה עם ספיישלים בהשראת מסורת הבישול הצרפתי המוקפדת, כל זאת לצד וודקה יין ושמפניה לקראת חצות.את ארוחת 9 המנות מציעים לכם במסעדת "פושקין" במחיר של 1,250 ₪ לסועד. מתפריט סילבסטר 2011: סרטן שו-פרואד קרפצ'יו תמנון יפני, תמצית פלפלים, בלוטין ארנבת קולי בזיליקום, פריקסה שעועית לבנה בויניגרט ארנבת וברולו, לובסטר כחול וקוקי סאן ז'אק פסון "רוסיני", ארטישוק ויולט בריגול, וולוטה שרוויל וקוויאר שחור, טורטליני ברווז קונסומה, ירקות שורש, פירות חורף וקליפות הדרים, רוז'ה בזעפרן ובויאבז, שורט ריב בורגיניון פום פירה כמהין ורוטב יין אדום, פנקוטה קוקוס ושוקולד לבן עם קרם מנגו, זיתים מסוכרים וקציפת פינה קולדה ועוגת היער השחור 2011.
פושקין - מסעדת שף בתל אביב | רח' מונטיפיורי 27, תל אביב | טלפון: 03-5251501, שעות הפעילות בערב הסילבסטר החל מ-21:00.
חוגגים כל הלילה ב-café café מוצניק בנס ציונה עם מצעד ספיישלים מיוחדים לחגיגות הסילבסטר, קוקטייל מוצ' קוקטייל לחובבי האלכוהול, וחלוקה חינם של פונץ חם על בסיס ייין אדום או פונץ' ספרדי יקר על בסיס סנגריה: את החגיגה הזאת אסור לפספס: ב-café café מוצניק בנס ציונה פונץ' חם על בסיס ייין אדום (גלנט וויין) או פונץ' ספרדי יקר על בסיס סנגריה כדי שתתחממו עד לכניסתה של השנה האזרחית החדשה, ומזמינים אתכם להתכבד עם מוצ' קוקטייל הסודי עם וודקה, מרטיני רוסו, גי'ניג'ר אייל ונגיעות קרנברי ועוד מגוון קוקטיילים. במקום תוגש גם סעודת סילבסטר כהלכתה עם מצד ספיישלים מיוחדים: מדליוני פילה על ניוקי שמנת ערמונים, סטייק אנטריקוט 250 גרם, פילה מוסר ים, וקבב רומני בתוספת קוביות צי'פס. לקינוח תוכלו ליהנות מעוגת גבינה קדאיף המלווה בפירות יער. מינימום הזמנה לאדם - 100 ₪. מינימום גיל כניסה בליל הסילבסטר 24 - מס' המקומות מוגבל.
מינימום הזמנה לאדם - 100 ₪.
"café cafe" אצל מוצ'ניק" - המקום החדש לשבת בנס ציונה | רח' השריון 1 ליד היכל התרבות. שעות פתיחה: א'-ו' 08:00 - 24:00, שבת 10:30 - 24:00, לפרטים נוספים: 08.9408088.
במסעדת "כרמים" שבמושב סגולה יחכו לכם לכוסות שמפנייה ויין בכניסה, נשנושי סושי ותותים בשוקולד על הבר, ותפריט גורמה של השף סהר רפאל המלווה בזרימה שוטפת של שמפנייה ויין לשולחנות: מסעדת "כרמים" במושב סגולה חוגגת את סילבסטר 2011 בגדול, כבר בכניסה למסעדה יחכו לכם מלצרים שיגישו כוסות שמפנייה ויין על חשבון הבית. על הבר תוכלו לנשנש סושי במגוון טעמים או ליהנות מתותים בציפוי שוקולד. כשתשבו לשולחן תוזמנו להתכבד בתפריט מיוחד שרקח שף הבית סהר רפאל - מי שהוביל את המסעדה לתואר הנחשק של ערוץ 10 "מסעדת השף הטובה ביותר ב-2010".. בתפריט הסילבסטר של "כרמים": פתיח של סשימי טונה אדומה על קן שורשים וג'לי לימנצ'לו לצד מנות שיוגשו למרכז השולחן, כולל לחם כפרי מחמצת, קוקי סאן ג'ק בדואט עם שרימפס קריסטל, סלט קולפניות שורש ואגסים ביין וגבינה כחולה, גלילות רוסטביף ומקרו רשאד וגלידת גבינת עיזים. כמנת ביניים תיהנו משיפוד שקדי עגל וכבד אווז בברס אגוזים, ולעיקרית יוגשו ספיישלים לבחירה: פילה לוקוס, טרילוגיית בשרים של צלע טלה בלדי מדליון פילה בקר, קלמרי ממולא בבשר סרטנים בלוויית שרימפס ג'מבו עם מולים טריים ורביולי פירות ים. ובקינוח מפתיע רפאל עם קופסת ממתקים בעבודת יד כל זאת לצד הגשה חופשית של יין ושמפניה במשך כל הערב, שתייה קלה וחמה, לבחירה. מחיר לסועד: 300 ₪
מסעדת "כרמים" במושב סגולה - 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א |ב"ש (ציר 4) | שעות פתיחה: 24:00 |09:00, (כל ימות השבוע) טל': 08 |8505859 | ארוחות בוקר עד 12:00. עסקיות עד שעה 17:00, אתר: www.rest.co.il/cramim.
|
|