דרוג:
מסעדת אדלינה בקיבוץ כברי (5 דקות מנהריה) מזמינה אתכם להצטרף לחגיגות סוף השבוע, עם בראנץ' מפנק בימי שישי בין השעות 11:00 ועד 15:00 בצהריים. הבראנץ כולל מבחר טאפסים, מנות בשריות עשירות ושפע של מטעמים גליליים אחרים. הזדמנות נפלאה לפתוח את סוף השבוע, עם חגיגה של גורמה, אווירה שאין שני לה ונוף ייחודי של נופי הגליל. 15:00-11:00 בכל שישי, 89-66 ₪ בלבד
מסעדת "אדלינה" מזמינה אתכם לחגוג את סוף השבוע עם בראנץ' מפנק, המוגש על רקע נופי צפון הארץ הקסומים. בכל יום שישי, בין השעות 15:00-11:00 מחכה לכם הרפתקה קולינארית עם השף רושדי דקוואר בוגר הקורדון בלו בפריז. שף דקוואר מזמין אתכם ליהנות משילובי הטעמים הנפלאים במסעדת "אדלינה" משלבים בין חומרי הגלם והתבלינים הנפלאים של הגליל, למסורת הבישול הספרדית-קטאלונית. מחירי הבראנץ' ב"אדלינה" נעים בין 89-66 ₪ וכוללים גם תה קר מצמחי הגינה וקינוח הפתעה.
המסעדה שוכנת במבנה אבן בן עשרות שנים, ששימש בעבר כבית התרבות הראשון של קיבוץ כברי. חלל המסעדה מעוצב בסגנון כפרי, נקי ואותנטי – המשתלב באופן מושלם עם הטבע והירוק מסביב. "אדלינה" מציעה לאורחיה ליהנות מ- 50 מקומות ישיבה בפנים המסעדה, לצד 50 מקומות במרפסת או בגינת התבלינים הצמודה. נופיו היפיפיים של הגליל הנצפים ממרפסת המסעדה יעניקו לאורחי המסעדה חוויה בלתי נשכחת.
חגיגות סוף השבוע - בראנץ' שישי ב"אדלינה":
מנות טאפסים המוגשות לשולחן|
כרובית בטחינה, ירקות קלויים, גבינת פטה, טחינה ירוקה, לבנה עם שמן זית, קרם חציל קלוי עם קצח, סלט גלילי, חמאה וריבה, לחם עם מטבלים
עיקריות לבחירה החל מ- 66 ₪ ועד 89 ₪
צמחוני - פסטה צמחונית, קינואה עם ירקות העונה
בשרי - פסטה כבד עוף, כבד עוף מוקפץ במרסאלה עם קינואה, ראגו בשר טלה על חציל אש ברוטב טחינה, צלע לבן צלוי ברוטב יין אדום וציר בקר עם פירה תפו"א, פרגית במרינדה זעתר ופרמגיאנו בגריל עם פירה תפו"א,
דגים ופירות ים - פילה דג צלוי ברוטב לימונית עם פירה תפו"א, פסטה פירות ים
פינוקים - תה קר מצמחי הגינה שב"אדלינה" וקינוח לבחירה (כלול במחיר הבראנץ')
מסעדת אדלינה - קיבוץ כברי ליד נהריה
קיבוץ כברי |טלפון: 04-9523707,
שעות הפעילות: ו' 15:00-11:00
|
|