דרוג:
קיוטו, יפן, 10 בספטמבר 2019, (BUSINESS WIRE): האקדמיה הקולינרית היפנית, שנמצאת במחוז קיוטו והמנכ"ל שלה יושיהירו מוראטה, יצרה שותפות עם Blue Magic, Inc., שהמטה שלה בטוקיו המנכ"ל שלה יוקיקו אקימוטו, כדי לפתח ביחד תוכנית למידה מתוקשבת שמלמדת את התרבות והטכניקה של המטבח היפני האותנטי. השירותים התחילו בכל העולם ב-12 ביולי 2019. יש עכשיו שגשוג במטבח היפני ברחבי העולם, עם גידול מהיר במסעדות היפניות בכל מקום. כעת יש יותר מ-120.000 מסעדות יפניות בכל העולם. האקדמיה הקולינרית היפנית, כחלק מפעילותה להבנה מדויקת של המטבח היפני ברחבי העולם, משגרת הוראות לסמינרים שנערכים בכל העולם על המטבח היפני. היא גם מקבלת תלמידים מחו"ל שלומדים את המטבח היפני ביפן, והוציאה לאור באנגלית ובשפות אחרות כתב עת סדרתי על המטבח היפני, בין שאר הפעילויות שלה. היות שהאקדמיה הקולינרית היפנית היא ארגון שמוסמך על ידי המשרד, כפי שמוגדר בהנחיות להסמכת מיומנויות בישול של מטבחים יפניים במדינות זרות שקבע ב-1 באפריל 2016 משרד החקלאות, היערות והדגה של יפן, היא פיתחה את תוכנית הלמידה המתוקשבת כדי ללמד באופן סביר את התרבות והטכניקות של המטבח היפני, בכל מקום בעולם ובכל זמן, שכוללת את רמת הידע והמיומנויות שנחוצה להסמכת הארד במסגרת ההנחיות האלה. האקדמיה הקולינרית היפנית ממצבת את התוכנית הזאת כתוכן מלהיב לקידום המטבח היפני ברחבי העולם. כזרוע המכירות של הפעילות הזאת, Blue Magic, Inc. מחפשת שותפי מכירות כדי להפיץ את הקידום הזה. הטקסט המקורי בשפת המקור של הודעה זאת הוא הגרסה הרשמית, המוסמכת. תרגומים מסופקים לשם הנוחות בלבד, ויש לפנות מהם לטקסט בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של הטקסט שמיועד שתהיה לו תוצאה משפטית.
אנשי קשר
שאלות:
שאלות לגבי שותפים לתמיכה בפרסומים בשפות אחרות:
מקור: Japanese Culinary Academy
תגיות של המאמר:
|
|