דרוג:
בשר משובח על האש, ירקות טריים מהשדה שנבחרו בקפידה ונחתכים היישר לצלחת, חומוס טרי וחם ואפילו שווארמה בלאפה מהטאבון, מזוהים כמטבח הישראלי האמיתי ונאכלים בדרך כלל כאוכל רחוב, ולא כחווייה קולינרית. "רפאל, ביסטרו ישראלי", הממוקם במגדל משה אביב ברמת גן, ממקם את האוכל הישראלי האהוב במסעדה מהודרת, בה הוא מוגש ללא גימיקים, בגרסא פשוטה וטרייה, תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, במנות גדולות ובטעמים עזים.
מאחורי "רפאל ביסטרו ישראלי" עומד איש העסקים רואה חשבון רפי עגיב (לשעבר הבעלים של הפועל תל אביב, ובעליו של אספרסו בר בקניון רמת אביב) שמתאמן במכון הכושר במגדלים, והחליט להקים את המקום לאחר שלא מצא אוכל פשוט, טעים, בריא ומזין, שיספק אותו לאחר האימון.
בין המנות בתפריט ניתן למצוא: פילה בקר עסיסי בתיבול עדין ורוטב פלפלת לצד פירה בטטה (95 ₪), צלעות טלה על מצע ירוק (98 ₪) פלאפל ללא גלוטן מוגש על חומוס לצד חמוצי הבית(26 ₪), שווארמה מבשר הודו נקבה טרי בצלחת עם תוספות (47 ₪), חומוס עם בשר מובחר מתובל על צלחת חומוס מזרחי, מוגש עם פיתה וחמוצי הבית (49 ₪), נתחוני פרגית לצד תוספת חמה וסלט (47 ₪), סלט רפאל: סלט ישראלי בתוספת שווארמה מוגש בליווי טחינה (49 ₪), סלט מדברי: מלפפון, עגבנייה, בצל סגול, פטרוזיליה ופלפל ירוק בשמן זית ולימון, ביצה קשה, טחינה וזיתים בליווי ברוסקטת פיתה (42 ₪), ומבחר רחב של בשרים על האש.
העיצוב משלים חוויה ישראלית מהודרת. האדריכל גדי הלפרין יצר חלל פנימי לבן ונקי, וסביבו עיטורים – משרביות בצורת מגיני דוד, ובמרכז שולחנות מוגבהים מקוריאן לבן. החצר רחבת הידיים מוסיפה נופך דרמטי לחלל ומציגה שולחנות מוזהבים מעל דשא שחור.
המסעדה כשרה למהדרין ופתוחה בימים א' – ה' 11:00 - עד אחרון הלקוחות, ביום ו' 11:00 - כניסת השבת ובמוצ"ש מצאת השבת עד אחרון הלקוחות.
ז'בוטינסקי 7, רמת גן טלפון: 03-5757040 גיא טצה- יועצי תקשורת
|
|