דרוג:
לקוחות נובה ג'ויה מוזמנים ליהנות מתפריט פסטה ייחודי של השף תומאסו רוגיירי לאורך כל השבוע שבין 1-7/3 בכל סניפי הרשת רשת נובה ג'ויה שמחה להודיע על הגעתו של שף הפסטות האיטלקי Tommaso Ruggieri, המגיע הישר מקלבריה לבשל במיוחד עבור לקוחות ג'ויה. מדובר בשבוע שלם עם ניחוחות וטעמים מיוחדים מדרום איטליה. רוגיירי מגיע לישראל כאורח של מסעדת נובה ג'ויה בין התאריכים 1-7/3 ובמשך שבוע שלם יכין מנות פסטה ייחודיות לארבעת סניפי הרשת. בין המנות שיוצעו לקהל הסועדים במסגרת שבוע דרום איטליה : • ריזוטו שחור עם דלעת וקלמרי • רביולי פתוח עם קרם כמהין וקריספי עגבנייה • נאפוליטן אומלט פסטה עם meat balls וביצים • אורקייטי פסטה עם ריקוטה ותרד • קנלוני במילוי רדיקיו וראגו של עוף השף תומאסו רוגיירי נחשב לשף הייצוגי של משרד החוץ האיטלקי, הוא בישל אוכל איטלקי יוקרתי למשתתפי מרוץ הפורמולה, אליפויות העולם בסקי ובערבי גאלה נוצצים בשגרירויות בכל רחבי הגלובוס. רוגיירי עובד עם משרד החוץ האיטלקי שהעסיק אותו בשגרירויות אנגליה, סרי לנקה ולוקסמבורג. איגוד הסחר האיטלקי ואיגוד שמן הזית הבינלאומי. במקביל הוא מעביר קורסים מקצועיים בבישול איטלקי ושמן זית לשפים בכל רחבי העולם. רשת נובה ג'ויה מארחת מדי מספר חודשים, שף איטלקי מוביל בתחומו ומאפשרת ללקוחותיה להמשיך וליהנות מחוויה איטלקית אמיתית המפתיעה בכל פעם מחדש. סניפי ג'ויה: סניף רמת החייל: הברזל 4 רמת החייל, תל אביב, א'-ש', 12:00 עד אחרון הסועדים. סניף רמת השרון: סוקולוב 66 , רמת השרון, א'- ש' 8:00-23:00, שבת 9:00-23:00 סניף הרצליה: אריה שנקר, הרצליה פיתוח, א'-ש', 12:00 עד אחרון הסועדים. סניף הסינמטק בתל אביב : רחוב שפרינצק 2, תל אביב, א'-ש', 12:00 עד אחרון הסועדים. 03-6422799 שירות משלוחים חדש ב-5692* joya)*) Bon appétito! |
|