דרוג:
ארז קומרובסקי וחברת סוגת בשיתוףפעולה מיוחד לרגל השקת סדרת הקמח החדשה של החברה
בפיתוח ומחקר שערך שנה וחציהמליץ קומרובסקי לסוגת אודות סוגי הקמחים השונים וכן הרכיב מתכון לכל קמח אשריוטבע על גבי האריזות
חברת סוגת וארז קומרובסקייוצאים בשיתוף פעולה מיוחד לרגל השקת סדרה חדשה של 10 סוגי קמח ייעודיםופונקציונאליים. השקת הסדרה החדשה הינה תוצר של עבודת מחקר ופיתוח משותף של חברתסוגת, השף ארז קומרובסקי וטחנות קמח שטיבל למעלה משנה וחצי. במסגרת שיתוף הפעולה,העניק קומרובסקי מהידע המקצועי שלו בתחום לפיתוח הקמחים, ירכיב מתכון לכל קמח אשריוטבע על האריזות השונות ויהיה שותף לרווחים ממכירת הקמח.
חברת סוגת משיקה סדרה חדשה של10 סוגי קמח פונקציונאליים: קמח כפרי – קמח חיטה כהה, קמח לחלה – קמח חיטה לבן,קמח לחם – קמח חיטה לבן, קמח עוגות – קמח חיטה רך, קמח עוגיות – תערובת של קמחחיטה רך וקשה, קמח פיצה ופוקצ'ה כמו באיטליה– קמח חיטה לבן בהיר, קמח רב תכליתי –קמח חיטה לבן בהיר, קמח שיפון מלא, קמח תופח מלא אמיתי, קמח מלא אמיתי 100%. כאמור, לצורך פיתוח הסדרההחדשה, חברה סוגת לשף ארז קומרובסקי אשר נחשב לשם דבר בעולם האפייה.
סדרת הקמח החדשה תשווק במגוון אריזותנייר בעלות צבע שונה לכל סוג בגדלים שונים של 1 ק"ג. בגב כל אריזה יופיעמתכון המתאים לסוג הקמח, פרי מוחו של ארז קומרובסקי בכבודו ובעצמו.
דיוויד פרנקלין, יו"רומנכ"ל סוגת: "כניסת חברת "סוגת" לקטגורית הקמח, מאפשרת לחברה לספקללקוחותינו מגוון רחב ועשיר של מוצרי מזון: החל ממוצרי המלח, הסוכר, האורז,הקטניות, הדגנים ומוצרים לבישול ואפייה. בחרנו לשתף פעולה עם ארז קומרובסקי אשרנחשב למוביל בתחום האפייה בישראל. הרחבת קטגורית הקמח משלימה לסוגת את סל המוצריםאותו מספקת החברה ללקוחותיה. "סוגת" השקיעה משאבים לא מועטים, מחשבהרבה, מחקר, פיתוח לפני קבלת ההחלטה על השקת הקטגוריה. הרציונל אשר עמד מאחוריההחלטה הוא להעניק לצרכנים סל מוצרים שלם ומגוון הכולל בין השאר מוצרי קמחייחודיים ואיכותיים. כחברה הדוגלת בחדשנות מתמדת, גם בעתיד אנו נמשיך ונפתח אתהקטגוריה יחד עם ארז קומרובסקי ונוסיף מוצרים ייחודיים בתחום הקמח".
ארז קומרובסקי, האיש והלחם מוסיף:"אני שמח לשתףפעולה עם חברה מובילה כגון סוגת. עם השקת הסדרה החדשה אנו יוצאים באמירה חדשהבעולם הקמח אשר הולכת לעשות מהפכה בשוק זה: לא מדברים יותר על קמח טוב או לא, אלאעל קמח מתאים. לדוגמא, הרכב הקמח המתאים לעוגות שונה מהקמח איתו אופים פיצה. עםעליית הקמחים החדשים למדפים מגיעה גם הבשורה כי בעזרת קמח המתאים לייעוד האפייהניתן לחסוך בשומן מעתה לא משתמשים במשפרי אפיה. חשוב לי להעביר את המסר הזהללקוחותינו האופים כי מעתה חיי האפייה עומדים להיות קלים יותר ונוחים יותר".תגיות של המאמר:
|
|