תדמור הגיע למקום שישי בתחרות טאפסים בספרד
נציגי בית הספר המרכזי למלונאות תדמור הגיעו למקום שישי בתחרות הטאפאסים בספרד פז מידן ואורנית עובדיה, נציגות בית הספר למלונאות תדמור,הגיעו לשישיית הגמר בתחרות הטפאסים הבינלאומית של בתי ספר לקולינריה שנערכה בשבוע שעבר בעיר וולדוליד בספרד. התחרות נערכה ונתרמה על ידי עיריית וולדוליד VALLADOLID הממוקמת כ 30 ק"מ צפונית למדריד ובית הספר לאומנות הקולינריה בעיר. ESCUELA INTERNATIONAL DE COCINA התחרות מתקיימת זו השנה השלישית וצמודה לתחרות הטפאסים הלאומית של ספרד. משתתפים בה נציגים מבתי ספר לבישול מכל העולם. מטרות התחרות, להעניק למשתתפים הזדמנות להכיר ולהחליף מידע מקצועי עם סטודנטים ומורים מבתי ספר לבישול מרחבי העולם, להכיר את תרבות הטפאסים בספרד ולעבור שבוע חוויתי לימודי. המשתתפים בגמר בספרד נבחרו בקפידה מעשרות בתי ספר לקולינריה מכל העולם . בית הספר המרכזי למלונאות תדמור בחר בתלמידה פז מידן והמורה אורנית עובדיה לייצג את בית הספר בתחרות. השתיים הרכיבו מרשם של טפאס שקדי עגל ושלחו אותו למיון ראשוני למארגנים בספרד. עלו לגמר 15 בתי ספר מכל העולם ביניהם ארה"ב, קנדה, תורכיה שבדיה קונגו דרום קוריאה בריטניה בולגריה, פורטוגל איטליה, צרפת וישראל פאנל השופטים כלל שפים בעלי שם בינלאומי ומומחי טפאסים מספרד הקריטריונים לשיפוט היו: טכניקות קולינריות, מקוריות, סגנונות הגשה, שימוש במוצרים מקומיים וספרדים, טעם, מרקם וקונספט הטפאס. את הפרס הראשון בסך 6000 יורו ושנת השתלמות ברשת בתי מלון מפורסמת קטפו נציגי בית הספר לקולינריה מסיאטל ארה"ב. התחרות התקיימה באולם הירידים של וולדוליד כשאת ההכנות בצעו המתמודדים במתקנים החדשים של בית הספר לקולינריה במקום. האירוע זכה לליווי תקשורתי של צוותי טלביזיה ועיתונאים מכל העולם אשר הסתובבו, צלמו וראיינו את המשתתפים בתחרות תוך כדי פעולה. פז מידן, תלמידה בקורס בישול מקצועי של התמ"ת בתדמור לוותה על ידי המדריכה אורנית עובדיה , מורה בבית הספר ובעצמה בוגרת "תדמור". אורנית עובדיה סיפרה שרמת האירוח והלמידה היו מרשימים ביותר והייתה למשתתפים הזדמנות לצפות בתחרות הטפאסים הלאומית של ספרד שם המנות הזוכות נכנסות מייד לטפאס בארים בכל רחבי המדינה. המתמודדים זכו לסייר במפעלי בשר, יקבים, מסעדות ידועות ובערב שירה עם הזמר המפורסם פאקו דיאז, מחייה שירת הלאדינו, שהופיע בעבר בישראל. בית הספר למלונאות "תדמור מוביל את ההכשרה המקצועית בתחום המלונאות והקולינריה בישראל בעזרת מבחר תוכניות למוד מקצועיות ועדכניות ומשקיע רבות בהדרכה של מאכלי תרבויות שונות. לפרטים נוספים ניתן לפנות למיכל אדר 054-4562180
|
כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות
|
Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של |
|
'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו |
|
סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו |
|
Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי |
|
Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס |
|
Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O |
|
Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ |
|
Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ |
|
Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י |
|
Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק: |
|
Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני |
|
ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב |
|
Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה |
|
חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי |
|
Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי |
|
Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר |
|
חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי |
|
Crurated, קהילת יין חברתית מלונדון שנועדה לחבר אני |
|
סטארבקס Starbucks הכריזה היום על השקה של סדרת משק |
|
מזקקת Glen Grant , הממוקמת בלב אזור הספייסייד, הוד |
הוסף תגובה
תגובות ( תגובות)