דרוג:
יום ראשון 30.10 17:00 מלון קראון פלזה, הירקון 141 תל אביב לאור הדרישה ההולכת וגוברת לאוכל גורמה כשר הרשת זיהתה אתהפוטנציאל בתחום זה ומטרת התחרות לבחור את 3 המנות המנצחות שישולבו בתפריטי מסעדות הגורמה הכשרות של מלונות הרשת: גספאצ'ו, קונפי ופאסיפיק, הקומה ה-11 ומסעדת סטאוביסטרו בתחרות אותה ינחה רון קופמן ישתתפו השפים וצוותי המטבח שלמלונות הרשת. צוות השופטים יכלול בין היתר דמויות ידועות מתחום הקולינאריה -תמי סירקיס מחלוצות הספרות הקולינרית בישראל, פסקל פרץ רובין שפית ועיתונאית בתחום המזון, אינה הזוכה במקום הראשון ואלקנה ביטון הזוכה במקום השני של תכנית הריאלטי "מאסטר שף. רשת מלונות קראון פלאזה ישראל ויוניליוור פודסולושיינס ישראל יוצאות בשיתוף פעולה ייחודי תחת הכותרת תחרות "אליפות השפים". במסגרת התחרות הציגו השפים וצוותי המטבח של מלונות הרשת 3 מתכונים חדשים שלהם למנות - ראשונה, עיקרית וקינוח. בסיום התחרות נבחרו 3 המנות המנצחות שישולבו בתפריטי מסעדות הגורמה הכשרות של מלונות הרשת: גספאצ'ו ,קונפי ,פאסיפיק, הקומה ה-11 ומסעדת סאטו ביסטרו. חבר השופטים המקצועי בתחרות כלל את רון יריב, מנכ"ל רשת מלונות קראוןפלאזה ישאל, חיים אלקובי, מנכ"ל קראון פלאזה ירושלים, ניר אילני מנכ"ליוניליוור פודסולושיינס ישראל ודמויות ידועות מתחום הקולינאריה - תמי סירקיס מחלוצות הספרות הקולינרית בישראל,פסקל פרץ רובין שפית ועיתונאיתבתחום המזון, אינה קראבצקי הזוכהבמקום הראשון ואלקנה ביטון הזוכה במקום השני של תכנית הריאלטי "מאסטר שף. כיצד תיערך התחרות? בתחרות ישתתפו 6 צוותיםממלונות קראון פלזה סיטי סנטר, קראון פלזהת"א על הים, קראון פלזה חיפה והולידי אין אשקלון, קראון פלזה ירושלים, קראוןפלזה ים המלח וקראון פלזה אילת. כל צוות יכלול את שף המלון ו-3 אנשיצוות ועליו יהיה להכין בזמן אמת 3 מנות: מנה ראשונה, מנה עיקרית וקינוח. חברהשופטים יעניק ניקוד לצוותים לאורך כל שלבי הכנת המנות. בנוסף, האורחים שייקחו חלקבאירוע, יהיו שותפים אף הם לתהליך הבחירה ויזכו לטעום את שלושת המנות של כל אחדמששת הצוותים. כאשר עם סיום הטעימות יקבעו שלוש המנות המנצחות בתחרות. |
|