לומו אסאדו - קייטרינג אסאדו מטעימים בטיב טעם

דרוג:

לומו אסאדו קייטרינג אסאדו בניצוחו של השף, עופר סמואל, נבחרו על ידי טיב טעם להטעים את קהל לקוחותיהם במהלך חודש צרפת.

לומו אסאדו - קייטרינג אסאדו, הינה חברה אשר מתמחה בשיווק מוצרים וכלים מעולם המזון, נבחרה על ידי רשת טיב טעם להטעים את קהל לקוחות הרשת במהלך חודש אוגוסט שהוכרז ברשת כחודש צרפת ובמהלכו יקודמו מוצרים אשר מיובאים באופן מיוחד מצרפת. חברת לומו אסאדו אשר מקדמת את מוצרי טיב טעם בחרה להתרכז במהלך חודש צרפת במתכון פשוט ומהיר הכנה של קוקי סן-ז'ק וזאת תוך שיתוף פעולה עם השף של הקונסוליה הצרפתית בישראל. צורת הפעילות של לומו אסאדו בתחום קידום המכירות מתבססת על ההנחה שמתכון פשוט וטעים הינו מקדם המכירות הטוב ביותר לשלל מוצרים במקביל, הנחה זו המתבססת על שנים של ניסיון וחידוד שיטת הפעולה אשר מוכיחה את עצמה שוב ושוב במגוון רחב של מוצרים. הפעילות מתבצעת בפריסה ארצית במהלך סופי השבוע של חודש אוגוסט. מתכון קוקי סן ז'ק קוקי סן ז'ק – 8 יחידות סקאלופ 10 גבעולי פטרוזליה כפית רוטב אמריקנה שלוש שיני שום - כתושות קוביית חמאה אמתית – כ- 10גר' ארבע כפות יין לבן תבלינים - קורט מלח, קורט פלפל גרוס דק, קמצוץ אגוז מוסקט,קמצוץ צ'ילי גרוס, חצי מקל וניל אשר נפתח ורוקן מתוכנו הכנה: מחממים מראש מחבת ברזל עבה, ממיסים בה חמאה ומביאים לרתיחה קלה מוסיפים את התבלינים והשום לחמאה ומיד מניחים את הסקאלופ וצורבים אותו משני צדיו. מוסיפים את היין הלבן ולאחר כחצי דקה מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה. לאחר כחצי דקה נוספת מוציאים מהאש ומגישים ישר. בתיאבון.

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית איגוד יצרי הסאקה והשוצ'ו ביפן - ‏The Japan Sake an
ג'יי ג'יי ג'וליוס סון, סולן KALEO, והיזם רוברט ווסמן ישיקו אוסף יין ייחודי במהדורה מוגבלת ב-WineParis ג'יי ג'יי ג'וליוס סון (JJ Julius Son), סולן להקת ה
fgjh ghj
Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)