דיאט קוקה – קולה מציג: שיתופי פעולה קולינאריים

דרוג:

"לילות של כוכבים"- סדרת ארוחות גורמה מדבריות עשירות עם תפריט מיוחד הכוללות שיתופי פעולה קולינאריים מעוררי תיאבון, בניצוחו של השף ברק חי חורש השף ברק חי חורש מארח את השף אייל לביא, השף יואב בר והשף סהר רפאל במסגרת פעילות הקיץ הייחודית של דיאט קוקה – קולה "5 כוכבים וירח – חוויה של פעם במדבר" תתקיים סדרת ארוחות גורמה מדבריות ייחודיות הכוללות שיתופי פעולה קולינאריים "ערבים לחך" אשר יתקיימו במשך חמישה ימי פעילות. מדובר בארוחת שף מפנקת, בסגנון גורמה עשיר המורכבת מתפריט מיוחד שהורכב בניצוחu של השף ברק חי חורש. פעילות "5 כוכבים וירח" תעמוד השנה בסימן "לילות של כוכבים", אשר לראשונה משתפים פעולה ומבשלים יחד אורחות גורמה מדבריות לבאים. הקונספט מייצר חגיגה בפה וגם בעיניים במסגרתה יזכה הקהל לראות כמה מטובי השפים בפעולה, ומפנקים יחד את האורחים בארוחת גורמה משובחת. 

השף ברק חי חורש, הינו השף של קבוצת החברה המרכזית, והוא אחד השפים המשפיעים ביותר בישראל כיום. חי חורש יארח שלושה מן השפים המובילים בארץ: אייל לביא, יואב בר, וסהר רפאל. מעט על השפים: אייל לביא הינו השף והבעלים של מסעדת "רוקח 73", מסעדן, יועץ קולינארי, מרצה בתחום. סגנון הבישול שאימץ עם השנים שואב השראתו ממטבחי צרפת, איטליה, צפון אפריקה ומדינות הים התיכון עם נגיעות של מטבחים אסייאתיים ולטינים. הבישול שלו מתבסס על חומרי גלם משובחים עם טיפול מינימלי ומתכונים פשוטים יחסית. יואב בר הוא השף והבעלים של מסעדת "מאראבו". סגנון הבישול שלו הוא ים תיכוני בעיקר וגם הוא מושפע מן המטבח האיטלקי והצרפתי אותו הוא משלב עם חומרי הגלם והבישול הצפון אפריקאי עליו גדל. סהר רפאל הינו שף מסעדת "כרמים" במושב סגולה ומסעדת "כדיתא" במושב תימורים. רפאל מבשל בסגנון שהוא מגדירו כסגנון מודרני רווי יצירתיות ומחשבה עם שימוש דיאלקטי במוצרים השונים, ליצירת מנות מודרניות ומתוחכמות. הוא מפתח מנות שיש בהן נגיעות משניים ושלושה מטבחים גם יחד (צרפתי, איטלקי, אסייתי וים תיכוני). 

הפעילות שתיערך בחאן השיירות בלב המדבר, מציעה לצרכני המותג חוויה של לילה אחד קסום תחת כיפת השמיים במקום בו הם יכולים להתנתק משגרת היומיום ולהתחבר לדברים שעושים להם טוב. הפעילות הייחודית תיערך ב-5 מחזורים שונים בין התאריכים 21 ל-25 באוגוסט, כאשר כל מחזור ייהנה מלילה קסום בלב המדבר. הפעילות מיועדת לגילאי 21 ומעלה המעוניינים לקחת פסק זמן וליהנות מהחיים עם מיגוון חוויות והנאות ייחודיות בנוף המדברי. כדי להשתתף בפעילות ייחודית זו יש להיכנס לאתר www.dietcocacola.co.il  ולהזין 5 קודים שעל מוצרי דיאט קוקה-קולה + 99 ₪ לכל משתתף.

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן: מומחי משקאות עולמיים חוקרים את תרבות הסאקה, ההונקאקו שוצ'ו והאוואמורי היפנית איגוד יצרי הסאקה והשוצ'ו ביפן - ‏The Japan Sake an
ג'יי ג'יי ג'וליוס סון, סולן KALEO, והיזם רוברט ווסמן ישיקו אוסף יין ייחודי במהדורה מוגבלת ב-WineParis ג'יי ג'יי ג'וליוס סון (JJ Julius Son), סולן להקת ה
fgjh ghj
Kolmar BNH מחוללת מהפכה ב-ESG עם HemoHIM, תוסף בריאות ידידותי לסביבה Kolmar BNH KRX: 200130)), יצרנית מובילה ומפתחת של
Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)