דרוג:
מתוק לו מתוק לו.... ולו רק בגלל: תפריט הקינוחים החדש של 'דרבי בר דגים פורט' מותאם לסוכרתיים, חולי צליאק ושומרי בשר/חלב
מסעדת 'דרבי בר דגים פורט TLV', שהושקה לפני כחודש בנמל תל אביב בחלל מועדון הTLV המיתולוגי הפונה לכיוון הים, משיקה בימים אלו תפריט קינוחים חדש ומגוון במיוחד, הכולל עשרה מתוקים, מתוקים וטעימים להשלמת הארוחה.
בתפריט הקינוחים של דרבי בר פורט הושקעה מחשבה רבה מתוך הרצון לתת מענה לכל קהל לקוחות המסעדה: לסוכרתיים - קינוח ללא סוכר, לשומרים חלב/בשר – קינוח פרווה ולסובלים מצליאק – קינוח ללא גלוטן. בנוסף, חשוב לציין כי התפריט בדרבי בר דגים פורט ידידותי לחולי צליאק והוא כולל מס' מאזטים ללא גלוטן, אופן הכנת הדגים שאינו כולל גלוטן ולחם מיוחד ללא גלוטן שניתן לקבל באופן קבוע במסעדה.
ü עוגת ביסקוויטים ביתית – שכבות ביסקוויטים, קרם וניל ושוקולד קריספי בציפוי עדין של גאנש שוקולד מריר.
ü מעדן חלבה – על מצע של מרנג שוקולד ופקאנים, קרם חלבה בציפוי של פתיתי קריספי נוגט ומעליהם שערות חלבה בשילוב סילאן.
ü שוויצריה הקטנה – על תחתית של עוגיית מרנג שוקולד, קרם מסקרפונה שבתוכו שכבה קריספית של שוקולד מריר ומעליו נטיפי שוקולד לבן.
ü קרמבל תפוחים – פאי תפוחים בשילוב קינמון וצימוקים במעטפת פירורי בצק 'שטרויזל'.
ü סופלה – פונדט שוקולד חם הנאפה במקום.
ü ברולה קומותיים – שכבות של קרם ברולה וניל סמיפרדו וביניהם טווילים של בצק עלים מקורמל.
ü קדאיף – עוגת קדאיף שתי שכבות עם קרם פטיסייר.
ü מלבי – קרם מי ורדים על בסיס שמנת.
ü סורבה בטעמים – מבחר גלידות סורבה בטעמים משתנים.
ü מרקיז בלגי (ללא סוכר) – קרם שוקולד בלגי איכותי ללא סוכר בציפוי של גאנש שוקולד מריר על מצע של בצק פריך שוקולד.
'דרבי בר דגים פורט' ממוקמת מטרים ספורים מחוף הים של תל אביב וכוללת חלל פנימי מעוצב וחלל חיצוני שתוכננו על ידי האדריכל ירון טל תוך שימוש באלמנטים של עץ, רשתות דייגים, מרצפות מצוירות וחיפויי קירות מגוונים. המסעדה אשר מכילה כ- 250 אורחים וכוללת גם חלל אירועים פרטי הוקמה על ידי אנשי העסקים והמסעדנים בני רוזן ורועי ליאון. סניף זה מצטרף לסניפים הוותיקים בקניון רמת אביב, במרינה הרצליה וסניף יגאל אלון תל אביב .
'דרבי בר דגים פורט TLV' שמציע נוף לים התיכון ובריזה מלטפת משלים את החוויה הזו עם מנות ייחודיות של דגים, פירות ים, בשר ופסטה, וכולם הופכים את הארוחה לבילוי חוויתי. הקו הקולינארי גובש על ידי צוות המסעדה על מנת ליצור תפריט בו כל אחד ימצא את טעמו. מבחר הדגים והמנות מרשים במיוחד - במקום מציעים מבחר דגי בריכה שבניהם בורי, פורל, מוסר, דגי ים כגון דניס, ברבוניה, לוקוס, לברק ובנוסף מנות עיקריות והצעות מיוחדות המבוססות על דגים ומאכלי ים כגון שרימפס, קלאמרי, צדפות קוקי סאן ז'ק ולחי של לוקוס. בנוסף לדגים, הבשר והמנות המיוחדות, בדרבי בר פורט ניתן להזמין גם פסטות מושקעות. לצד המנה העיקרית מוגשים מבחר סלטים שבניהם הרינג ביתי, איקרה וסלט הכרובית והחצילים המטוגנים תוצרת בית לצד לחם איכותי. הילדים שביננו ימצאו בתפריט מנות מיוחדות כמו פיש אנד צ'יפס, פסטות ואפילו מוזמנים ליהנות מהדגים של המבוגרים.
דרבי בר דגים פורט TLV , התערוכה 3 נמל תל אביב להזמנות: 03-6246050
שעות פתיחה: כל יום משעה 12:00 עד הלקוח האחרון
לפרטים נוספים: ערן קליגר, Kliger/BB&A יחסי ציבור ותקשורת – 0544440455 תגיות של המאמר:
|
|