וובר מגישה מתכונים אמריקאים עם טוויסט...

דרוג:

חברת Weber האמריקאית מובילה את סצינת הגריל והברביקיו מאז 1952.
חברת Weber מגישה 2 מתכונים אמריקאים קלאסיים עם טוויסט: המבורגר קליפורניה עם גוואקמולה והמבורגר עוף טריאקי.
 
המבורגר קליפורניה עם גוואקמולה - מנה מהמטבח הקליפורני

מצרכים:
2 כפות בצל מגורר
1 אבוקדו גדול
2 כפות מיונז
2 עגבניות (רצוי תמר) מגולענות, מקולפות וחתוכות לקוביות
כף כוסברה קצוצה
2 כפיות מיץ ליים
בשר טחון, כמות שתספיק ל-4 המבורגרים: 800 – 1,000 גרם.
מלח
פלפל שחור
4 לחמניות המבורגר
 
הוראות הכנה:
שוטפים את הבצל הקצוץ במסננת דקה מתחת למים קרים ומייבשים.
בקערה בינונית מועכים את האבוקדו ומערבבים עם המיונז באמצעות מזלג.
מוספים את הבצל, את העגבניות, עלי הכוסברה, מיץ ליים ואת השום ומערבבים היטב.
מטבלים בנדיבות במלח, מכסים טוב עם ניילון נצמד או רדיד אלומיניום ושמים בצד.
 
מכינים גריל לצלייה ישירה בחום גבוה של 230 – 290 מעלות.
מכינים את הרשת לצלייה – מברישים במעט שמן או באמצעות חצי בצל טבול בשמן.
 
קולים את הפלפלים החריפים על האש תוך כדי הפיכה מדי פעם, עד שהקליפה משחירה .
מורידים מהאש ושמים בקעה מכוסה בניילון נצמד לכ-10 דקות.
כשהפלפלים מתקררים מקלפים אותם ומסלקים את הגרעינים – כדאי לעשות זאת עם כפפות חד פעמיות כדי למנוע צריבה של הפלפלים. קוצצים את הפלפלים לקוביות קטנות ומתחילים להכין את ההמבורגרים.
 
בקערה גדולה מערבבים את הבשר, הפלפלים החריפים, מלח ופלפל ומערבבים עם כמו שצריך באמצעות הידיים.
מחלקים את הבשר ל-4 ויוצרים 4 המבורגרים בעובי של 2 ס"מ לפחות.
 
טיפ של weber – באמצעות כף או אגודל יוצרים במרכז הקציצה שקע כך שמרכז ההמבורגר יהיה מעט יותר דק. דבר זה מאפשר צלייה אחידה של ההמבורגר ומונע ממנו להתבקע על הגריל.
 
צולים את קציצות ההמבורגר בצלייה ישירה בחום גבוה, כאשר המכסה של הגריל סגור. מידת עשייה של מדיום לוקחת 8 – 10 דקות. בזמן הצלייה הופכים את ההמבורגרים פעם אחת.
 
כשההמבורגרים כמעט מוכנים, קולים את הלחמניות על הגריל.
 
מורידים מהאש את הבשר והלחמניות, מסדרים את ההמבורגרים על הלחמניות ומוסיפים בראש כל קציצה כמות יפה של גוואקמולה.
 
המבורגר עוף טריאקי
 
מצרכים:
בשר עוף טחון, כמות שתספיק ל-4 קציצות
1/2 – 1 כוס פרורי לחם
1/4 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
ביצה גדולה
3 כפות רוטב טריאקי
2 כפיות חרדל דיז'ון איכותי
1 כפית שמן שומשום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
שמן זית כתית מעולה (Extra Virgin)
4 לחמניות המבורגר
 
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים (חוץ מהלחמניות...). מערבבים היטב, אבל לא יותר מדי.
מרטיבים את הידיים ויוצרים מהתערובת 4 המבורגרים יפים בעובי של כ-2 ס"מ.
במרכז כל קציצה יוצרים באמצעות כף או אגודל שקע, בקוטר של 2.5 ס"מ. פטנט זה מאפשר צלייה אחידה של ההמבורגר ומונע ממנו להתבקע על הגריל.
 
מכינים גריל לצלייה ישירה בחום בינוני של 175 – 235 מעלות.
צולים את הבשר עם מכסה סגור (בכל גריל של וובר מכסה שמונע בריחה של חום).
משך הצלייה המומלצת – 12 עד 14 דקות. לא כדאי להפוך יותר מפעם אחת.
ממש לקראת הסוף קולים את הלחמניות על הגריל.
 
מורידים את ההמבורגרים והלחמניות מהגריל.
אנחנו ממליצים להגיש עם בצל צלוי בגריל, חרדל, מיונז וקטשופ.
 
בתאבון!
 
אודות חברת די אנס אס יבואנית Weber
 
Weber הוא שם נרדף לשלמות ומקצועיות בתחום הברבקיו איכותיים והמשובחים ומדובר באייקון אמריקאי ומותג עולמי. מוצרי וובר מיוצרים בארה"ב באיכות הגבוהה ביותר המבטיחה שנים רבות של הנאה.
 
אולם תצוגה ראשי:
שנקר אריה 14, ת"ד 10068, פתח תקוה 49513 טל: 03-9241119
משכית 9, איזור התעשייה הרצליה פיתוח טל: 09-9582121
רחוב האומן 14 מרכז בנית תלפיות ירושלים 02-6732080
 
ובנוסף אתר אינטרנט לרכישות ON LINE:
כתובת אינטרנט: www.bbq.co.il

תגיות של המאמר: וובר | רונן הלל | Weber | די. אנד אס | ברביקיו | אוכל |

כתבות נוספות בקטגוריה אוכל ומסעדות

Kolmar BNH, יצרנית HemoHim, קיבלה סיווג NAI (אין התוויה לפעולה) מה-FDA בארה"ב 'HemoHim', תוסף בריאותי המיועד לחיזוק המערכת החיסו
סדנאות בישול ואפיה לגיבוש צוותים, למשפחות, לחברים סדנאות בישול ואפייה הפכו בשנים האחרונות לפעילות פו
Kolmar BNH מזרזת את הרחבת השוק האירופי עם HemoHIM G מונחה הטכנולוגיה שלה Kolmar BNH (KRX: 200130), חברת פיתוח וייצור מקורי
Kakaku.com: השקת שירות ההזמנות הגדול ביותר ביפן ממסעדות עבור תיירים Tabelog*2, ממנועי החיפוש וההזמנות הגדולים ביפן ממס
Kolmar BNH מחזקת את יכולת התחרות הגלובלית באמצעות פונקציונליות כפולה של HemoHIM Kolmar BNH (KOSDAQ: 200130), יצרנית פיתוח מקורי (O
Kolmar BNH מרחיבה את השוק הגלובלי שלה ומשיקה את HemoHIM G בטייוואן Kolmar BNH (KRX: 200130), פירמה קוריאנית מובילה לפ
Hemohim, מזון פונקציונלי לחיזוק המערכת החיסונית, מכה גלים בקהילה הגלובלית ‏Hemohim צובר פופולריות מרשימה בשוק הגלובלי כאחד מ
איגוד יצרני הסאקה והשוצ'ו ביפן קיים ארוחת ערב בליון לציון שיתוף הפעולה עם אומני קולינריה צרפתים Japan Sake and Shochu Makers Association - איגוד י
Fresh Del Monte חושפת את Rubyglow® Pineapple, האננס עם הקליפה האדומה Fresh Del Monte Produce Inc (סימול בורסת ניו יורק:
Crurated מכריזה על זמינות בלעדית של יינות אוסף וינטג' מדומיין רוברט גרופייר הן עבור קונים פרטיים והן עבור מסעדות ברחבי העולם Crurated, קהילת היין הלונדונית שנועדה לחבר בין אני
פסטיבל הקוקטיילים הגדול בעולם חושף את ג'ייקוב מרטין כברמן הטוב בעולם ג'ייקוב מרטין, מקנדה, הוכר על ידי אגדות התעשייה כב
Mosa Meat מוסמכת B Corp Mosa Meat, מובילה בייצור בשר בקר מתורבת, הודיעה ה
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
הבשרים של Arby's מגיעים לערב הסעודית ‏Arby’s, מרשתות המסעדות הגדולות בארצות הברית, הכרי
Mosa Meat מתכוננת לכניסה לשוק על ידי פתיחת קמפוס הבשר המתורבת הגדול בעולם עד כה ועבודה עם השף בעל שני כוכבי מישלן הנס ואן וולדה Mosa Meat, מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי
Crurated מכריזה על האירועים הבלעדיים של 2023 Crurated, קהילת יין חברתית מלונדון שנועדה לחבר אני
משקאות Oleato™‎  מגיעים לחנויות נבחרות של סטארבקס ביפן ב-20 באפריל סטארבקס ‏Starbucks הכריזה היום על השקה של סדרת משק
מזקקת Glen Grant חושפת וויסקי סינגל מאלט סקוטי חדש בן 21 החוגג פיצוץ טרופי של טעם מזקקת Glen Grant , הממוקמת בלב אזור הספייסייד, הוד
החנות המקצועית והמובילה ברשת למכירת מוצרים אלכוהול מקימי ליקר סטור הם בעלים של חנות אלכוהול ויין בירו
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)