דרוג:
מסעדת נתח קצבים משתרעת של שטח של 1000 מטר כשמתוכם 600 מטר מוקצה למפעל הבשר . והחנות על עוד כ- 400 מטר רבוע של מטעמים , וכל מה שצריך עם וליד הבשר. במעדניית הבשרים משרתים את קהל הלקוחות לפחות 3 קצבים מקצועיים באופן קבוע בניהם יניב בעצמו . הקצבייה היא הלב החם של החנות וניתן לקנות בה פשוט הכול , החל מעוף טרי שלם או מחולק, סטייק ושישליק פרגיות מובחר, בשר כבש טרי ונתחי בקר מעולים :צלעות, אנטריקוט, סינטה, נתח קצבים, אוסובוקו, מבחר סוגי שיפודים מתובלים, נקניקיות צ'וריסוס,המבורגר והכל עם נשמה . יניב חי את העסק מידי יום באופן פעיל ושוטף ומעורבותו מורגשת בכל פינה , כולם מכירים אותו, מתייעצים בו ובימי ראשון ניתן לפגוש את כל נשות האזור המגיעות להלל ולשבח את המלצתו באופן אישי וחם. במסגרת חגיגות יומולדת 4 לנתח קצבים מתקיימות במקום סדנאות בישול על בסיס שבועי כחלק ישיר של קידום המוצרים וחיבור ישיר ללקוח ברמת ההכרות האישית ויצירת חוויה קולינארית שלמה. הסדנאות נערכות בלב החנות בימי רביעי ולכל נושא מוקצות 4 סדנאות במשך חודש. "כולם רוצים להיות "מאסטר שף" אומר יניב עם חיוך "ז'אנר תוכניות הבישול בטלוויזיה כל כך חזק ואנחנו הצטרפנו לטרנד וזה עובד מדהים." על המדפים ב"נתח קצבים" כל מה שצריך ליד מנת הבשר החל מתבלינים, רטבים, סלטים תוצרת בית , מגוון מאפים, יינות ושיכר מתוקים ושלל פינוקים. הכניסה לנתח קצבים כמו מכניסה את הלקוח לעולם שכולו פינוק קולינארי הן ברמת העיצוב , הריחות, הטעמים בכל מקום ריח אחר המגרה את החיך והן ברמת העיצוב החדשני, והאסטטיות . נתח קצבים משרתת גם את קהל המטיילים בגליל העליון בדרכם לצימר או לנחלים בסביבה ,מקום אידיאלי להצטייד בכל הדרוש ל"על האש" כולל מנגלים . מיכל איזן
Aizen Pr 052-6713123 תגיות של המאמר:
|
|