ידיעות וקומוניקטים של משרדי יחסי ציבור שונים - חיפוש עבור "Sweegen"

Sweegen מנצחת בערעור בבית המשפט הפדרלי, מבטיחה את הניצחון נגד PureCircle

Sweegen מנצחת בערעור בבית המשפט הפדרלי, מבטיחה את הניצחון נגד PureCircle

Sweegen, המובילה הגלובלית בטכנולוגיות חלוציות של מרכיבים בריאותיים ואפנון טעם, הכריזה על ניצחון מובהק בבית המשפט הפדרלי לערעורים בארצות הברית, אשר התייצב לצד Sweegen ואישר את פסילת הפטנטים של PureCircle המכסים את ממתיק הסטיביה המבוקש, Rebaudioside M (Reb M).
טכנולוגיית הממתיק Rebaudioside M של סוויג'ן מקבלת אישור רגולטורי בטייוואן

טכנולוגיית הממתיק Rebaudioside M של סוויג'ן מקבלת אישור רגולטורי בטייוואן

חדשנית המתיקות והטעמים העולמית Sweegen הודיעה כי ה-Bestevia® Rebaudiosides M (Reb M), D ו-E שלה קיבלו אישור מלא מה-FDA של טייוואן לשימוש במזון ומשקאות. האישור הרגולטורי האחרון מסמן אבן דרך נוספת בפתיחת שווקים חדשים במדינות שבהן מותגים מחפשים רכיבי סטיביה מהדור החדש כדי להרחיב את פתרונות הפחתת הסוכר שלהם.
Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה

Rebaudioside M של סוויג'ן קיבל הרשאה מלאה לשימוש בבריטניה

חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי Bestevia® Rebaudioside M (Reb M) שלה אושר באופן מלא לשימוש בבריטניה. אישור רגולטורי זה מהווה ציון דרך משמעותי עבור Sweegen, שכן היא הפכה לחברה הראשונה והיחידה לקבל אישור עבור סוג כל שהוא של גליקוזידים של סטיביול המיוצרים באמצעות טכנולוגיות חלופיות בבריטניה.
טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS

טכנולוגיית החלבון המתוק מבוסס הברזאין של סוויג'ן זכה לסטטוס FEMA GRAS

חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen הודיעה כי טכנולוגיית החלבון המתוק המבוקשת ביותר שלה Ultratia™, המבוססת על ברזאין, קיבלה את הסטטוס 'מוכר כבטוח באופן כללי' (GRAS) מטעם איגוד יצרני הטעמים והתמציות (FEMA).
Sweegen משיקה את Sweetensify™ Flavors, טכנולוגיית חלבון ברזאין מתוק

Sweegen משיקה את Sweetensify™ Flavors, טכנולוגיית חלבון ברזאין מתוק

חדשנית המתיקות והטעמים העולמית, Sweegen, הכריזה על השקת Sweetensify™ Flavors, כלי הטעמים החדש ביותר שלה עבור יצרניות מזון ומשקאות, כדי שיוכלו לייצר מוצרים טובים יותר לכולם. עם העוצמה של טכנולוגיית החלבון המתוק החדשה של Sweegen הכוללת ברזאין, טאומטין II וחלבונים ייחודיים אחרים, Sweetensify Flavors משפרת ומווסתת את הטעם המתוק, יוצרת חוויה דמוית סוכר, ובעצם דוחפת את גבולות חדשנות המוצרים הבריאים יותר.
סוויג'ן מכריזה על השקעות הון צמיחה ושותפות בייצור עוד לפני כנס Food Ingredients Europe 2022

סוויג'ן מכריזה על השקעות הון צמיחה ושותפות בייצור עוד לפני כנס Food Ingredients Europe 2022

Sweegen הודיעה על ההשקעה האסטרטגית שלה ושותפות חדשה לקראת FI Europe 2022, בו היא תציג פתרונות אפס סוכר בחוויות אוכל סוחפות, ותציג את המזונות והמשקאות האהובים על הצרכנים עם פתרונות אפס סוכר. הכנס נערך בפריז, צרפת, בין 6-8 בדצמבר.
Conagen ממסחרת משפרי מתיקות ברי התאמה מהטבע

Conagen ממסחרת משפרי מתיקות ברי התאמה מהטבע

Conagen, חברת הביוטק ממסצ'וסטס, הודיעה על מסחור פורטפוליו נרחב של משפרי מתיקות טבעיים לשינוי הטעם בפתרונות להפחתת סוכר עבור מזון ומשקאות. המשפרים מיוצרים באמצעות תסיסה מדויקת, טכנולוגיה שהובילה לחדשנות בפלטפורמה רחבה של נוגדי חמצון פנולים.
סוויג'ן זוכה בתביעת פטנט Stevia Reb M נגד PureCircle

סוויג'ן זוכה בתביעת פטנט Stevia Reb M נגד PureCircle

Sweegen, החלוצה העולמית בטכנולוגיות וחידושים של מרכיבים בריאותיים, הכריזה על ניצחונה נגד PureCircle בתביעת פטנט של סטיביה מסוג Rebaudioside M (Reb M).
Signature Stevia של סוויג'ן אושר בקולומביה

Signature Stevia של סוויג'ן אושר בקולומביה

Sweegen הרחיבה את טביעת הרגל של Signature Stevia שלה באמריקה הלטינית לאחר שקולומביה אישרה את הממתיקים מבוססי הסטיביה שלה המיוצרים באמצעות המרה ביולוגית, שיטה המייצרת מרכיבים נקיים ולא GMO. הרבדיוזידים מסוג E ו-I של Sweegen יצטרפו כעת ל-D ו-M שכבר אושרו.
קונג'ן מייצרת שני ממתיקים טבעיים מבוססי חלבון תאומטין בקנה מידה גדול

קונג'ן מייצרת שני ממתיקים טבעיים מבוססי חלבון תאומטין בקנה מידה גדול

מותגי מזון ומשקאות זוכים לקבל שני כלים נוספים עבור ערכות כלים הפחתת הסוכר שלהם לאחר ש-Conagen הכריזה על תגבור ייוצר מוצלח של שני ממתיקים חדשים בעוצמה גבוהה, thaumatin I ו-thaumatin II. הפיתוח ירחיב את הפתרונות החזקים להפחתת הסוכר של השותף המסחרי Sweegen באמצעות ממתיקים טבעיים ללא סוכר.
Sweegen מרחיבה את טביעת הרגל של השימוש בסטיביה במקסיקו

Sweegen מרחיבה את טביעת הרגל של השימוש בסטיביה במקסיקו

הפורטפוליו השלם של Signature Bestevia® מבית Sweegen המציע ממתיקים ומערכות המתקה המבוססים על רכיבים טבעיים נגיש כעת למותגים במקסיקו, לאחר שהרשות לבטיחות המזון במדינה אימצה את Codex Alimentarius (קודקס) עבור גליקוזידים מסוג סטיביול המיוצרים בטכנולוגיות שונות. זה כולל את שיטת ההמרה הביולוגית של Sweegen לייצור ממתיקי סטיביה נקיים ולא GMO, כגון רבדיוזידים מסוג B, D, E, I, M ו-N. הקודקס הוא הארגון הבינלאומי לבטיחות במזון בחסות ארגון הבריאות העולמי (WHO).
סוויג'ן מבעירה טריטוריה חדשה בהפחתת סוכר עם התקדמות קדימה בבראזין

סוויג'ן מבעירה טריטוריה חדשה בהפחתת סוכר עם התקדמות קדימה בבראזין

Sweegen, חלוצת בטכנולוגיות ובחידושים במרכיבי בריאות, הודיעה היום על הפיתוח החדשני ביותר שלה בממתיקים, brazzein ממתיק בעוצמה גבוהה. החל מהחודש, מותגי מזון ומשקאות השואפים לפתח דרכים חדשות ליצור מוצרים טובים יותר ומוצרים מופחתים סוכר יכולים לפתוח בפעילויות עם מוצרים הכוללים Ultratia™ brazzein של Sweegen.
סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה של  סטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון

סוויג'ן משבחת את המסגרת הטכנולוגית החדשה של סטיביה על ידי הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון

מחויבותה של חברת סוויג'ן לבריאות ולשלמות (בריאות גופנית ונפשית), הבאה לידי ביטוי בפתרונות להפחתת הסוכר, התחזקה אף יותר בעקבות Codex Alimentarius (Codex) הרשות הבינלאומית לבטיחות במזון, שאימצה לאחרונה את ההנחיות לכל ארבע טכנולוגיות סטיביה, לרבות השימור הביולוגי שנעשה בסוויג'ן.
Sweegen מרחיבה את מערך הפחתת הסוכר עם ברזאין ממתיק עצמתי

Sweegen מרחיבה את מערך הפחתת הסוכר עם ברזאין ממתיק עצמתי

Sweegen מרחיבה את מערך הממתיקים הנרחב שלה בתחילת 2022 עם brazzein ממתיק רב עוצמה ללא קלוריות. המוצר פותח בשיתוף עם Conagen, שותפת החדשנות לטווח ארוך, אשר הרחיבה אותו לייצור מסחרי. Brazzein הוא חלבון קטן, חום יציב, 500 עד 2,000 פעמים מתוק יותר מאשר סוכר רגיל, נתון שהופך אותו אטרקטיבי מאוד ליצרני מזון ומשקאות המחפשים ממתיק מצוין.
סוויג'ן מענגת את הצרכנים בסין עם פרמיזציה של שוקולד קונדיטוריה דל קלוריות

סוויג'ן מענגת את הצרכנים בסין עם פרמיזציה של שוקולד קונדיטוריה דל קלוריות

כששוק השוקולד באסיה-פסיפיק מגוון וטעם הצרכנים נמשך לתחכום, Sweegen הרחיבה את טביעת הרגל שלה לסין על ידי פיתוח שוקולד קונדיטוריה דל קלוריות פרימיום למותג TeChoco.
1  2  הבא עמוד הבא