קיץ לוהט

דרוג:

מידי יום שלישי, מציעים במעדניית טעמי הבית שער העמקים מגוון בשרים על האש, מושרים במרינדות ייחודיות.

למי מאיתנו שלא יכול לוותר על הבשר אבל לא ממש מעוניין לעמוד מול הגריל הלוהט, במעדניית טעמי הבית שער העמקים לא נרתעים מהחום וממשיכים במסורת הבשרים על האש. מידי יום שלישי, מציעים במעדניית טעמי הבית שער העמקים מגוון בשרים על האש, מושרים במרינדות ייחודיות. לצד הבשרים, מציעים בטעמי הבית שער העמקים את "סלטי אביב"- סלטים מובחרים וטריים המוכנים מדי יום ע"י שף הסלטים אביב שפר, כליווי המושלם לארוחה אמיתית על האש. מטעמי הבית שער העמקים נמסר כי לקוחות רבים מגיעים למעדנייה במיוחד באמצע השבוע: "לקוחותינו מעידים כי יום שלישי הוא אחד הימים המועדפים שלהם לרכישת מנות מוכנות ובשרים על האש. זוהי אפשרות להתרענן ממטלות הבישול השבועיות ולזכות בארוחה שונה, הרי לא כל יום עושים על האש. בסוף השבוע הם חוזרים לטובת ארוחות השבת המסורתיות." בין הבשרים, עליהם מנצח השף איציק אביר, ניתן למצוא סטייק פרגית, שיפודים, חזה עוף, קבב, צ'וריסוס ועוד. www.teamei.co.il
© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים