ואן גוך BLUE מביאה את מחניודה הירושלמית לתל אביב

דרוג:

ב – 17.07.11 ואן גוך BLUE מביאים את מחניודה לתל אביב במסגרת פעילות ייחודית בחסות וודקה ואן גוך BLUE תארח מסעדת סיטארה היוקרתית את מסעדת מחניודה הירושלמית בתל אביב מסעדת מחניודה הירושלמית תגיע להתארח בערב חד פעמי במסעדת סיטארה במתחם סי אנד סאן בתל אביב. במסגרת הפעילות יתארחו יבשלו השפים אסף גרניט, אורי נבון ויוסי אלעד מהמסעדה הירושלמית בסיטארה, ויבשלו במטבח משותף ופתוח אשר ייוצב במיוחד לרגל האירוע תפריט מיוחד שיכיל את מיטב המנות המוכרות של שתי המסעדות. מסעדת מחניודה הירושלמית שינתה את מפת הקולינאריה בישראל והביאה ניחוח טרנדי לעיר. גם תל אביבים רבים פוקדים את המסעדה ונהנים מתפריט משתנה ומאווירת חגיגה. מסעדת סיטארה התל אביב הוותיקה, שהוקמה בשנת 2004 במתחם היוקרתי סי אנד סאן, מציעה לסועדים ארוחות שף באווירה רומנטית עם נוף עוצר נשימה של חוף הים של תל אביב. המסעדה היא חלק מטרנד מסעדות הגורמה בתל אביב ומהווה מקום בילוי מועדף על רבים. שעות הפעילות: יום ראשון, 17.07.11 רחוב רוזנבלום הרצל 8, סי אנד סאן תל אביב. החל מהשעה 18:30. להזמנת מקום: 057-9443447 או 03-6996633 וודקה ואן גוך BLUE נותנת החסות לפעילות הינה וודקה משובחת המהווה מהדורה מיוחדת של וודקה אולטרה פרימיום. וודקה ואן גוך BLUE עשויה מחיטה משובחת המגיעה משלושה מקורות שנבחרו בקפידה: צרפת, גרמניה והולנד. הוודקה עוברת תהליך זיקוק משולש במזקקה המלכותית Dirkzwager הנמצאת בסכידם – הולנד. תהליך הזיקוק המשולש הוא שיוצר טעם חלק במיוחד, המלווה בניחוח עשיר של עשבים ירוקים טריים. ואן גוך BLUE פותחה במהלך שנתיים על ידי המזקק הראשי של מזקקת Dirkzwager, מר טים ווס. טים ווס החליט כי הוא רוצה להגיע לפיתוח של וודקה חלקה ביותר, ייחודית ויוקרתית, שתשאיר טעם ערב לחיכו של השותה.
© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים