דרוג:
רשת 'נעמן' אירחה השבוע באולם התצוגה המרכזי של החברה את תערוכת FOOD EXPO 2016. במסגרתה הציגה, לצד חברות מובילות נוספות בתחום, מגוון פתרונות וחידושים המיועדים לקהל המקצועי והרחב.
בין החברות הראשיות שהציגו בכנס היו:
באירוע המוביל הושקו בשורות חדשניות מתעשיית המזון בישראל וכן הוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון, לצד חידושים בציוד, כלי בישול, כלי הגשה וטכנולוגיות מיוחדות למלונאות, מסעדות, ענפי האירוח השונים וכלל השוק המקצועי.
הכנס יצא לדרך ביוזמתם של חברת Chef's Club Israel וחברת 'נעמן', ויועד לקהל המקצועי. באירוע לקחו חלק מאות שפים, מסעדנים, מלונאים, קונדיטורים, טבחים, מנהלי רכש, מנהלי מזון ומשקאות, בעלי חברות קייטרינג ועוד.
בתערוכת FOOD EXPO 2016 הציגה 'נעמן', בין היתר, שלושה מותגים חדשים ומובילים המתאפיינים באיכות גבוהה ועיצוב יוצא דופן למבקרי התערוכה שלקחו בה חלק:
LUBIANA – מותג כלי פורצלן מוביל (פולין), עם מפעל שהוקם ב-1969 ומייצר בשיטות חדשניות לצד מסורתיות כלי פורצלן, כלי אוכל, הגשה, כוסות ועוד. עמידים וחזקים באיכותם. המותג משווק ברשתTASCO העולמית ולעוד כ-40 מדינות ברחבי העולם.
PASABAHCE – כוסות יין וכלי זכוכית של המותג הטורקי והוותיק (1935) מיוצרים בטכנולוגיות חדשניות פורצות דרך. הם עמידים לאורך זמן בחוזקם ובאיכותם.
ATLANTIC CHEF – סכיני שף איכותיים ויוקרתיים, המיוצרים בטאיוואן ומיועדות לשוק המוסדי. סדרת הסכינים מאופיינת בערכי פלדה גבוהים ומותאמת לעבודה מאסיבית בסביבת המטבח ועומדת בתקנים מחמירים והיא בעלת אישור ה-NSF (ארגון הבריאות לשימוש במזון לתעשייה).
בין החברות והשפים שעושים שימוש בכלי 'נעמן Professionals' ניתן למצוא את: 'ארומה', 'קפה לנדוור', 'קפה גרג', 'פתאל', 'טמרס', 'הילטון', 'ישרוטל', 'רימונים', 'אורכידאה', שאול בן אדרת, מיכל אנסקי, צ'רלי פדידה ועוד. |