דרוג:
משק צוריאל משיקה יוגורט עיזים בגביע עם פירות : תות, אפרסק, פירות יער ויוגורט עיזים במתיקות מעודנת .
משק צוריאל מובילה את שוק מוצרי חלב העיזים וממשיכה להרחיב את מגוון המוצרים מחלב עיזים
מחלבת משק צוריאל, המתמחה בייצור מוצרי חלב עיזים, מרחיבה את משפחת מוצרי יוגורט העיזים שלה. החברה משיקה קטגוריה חדשה - יוגורט עיזים עם פרי.
הסדרה החדשה תכלול, בשלב הראשון,– יוגורט עיזים עם תות, עם אפרסק, עם פירות יער ויוגורט עיזים במתיקות מעודנת.
היוגורטים החדשים יוצעו באריזות של 150 גר', מכילים 2.5-3.3 אחוזי שומן.
מחיר מומלץ ליחידה : 5.57 שקלים.
מחלבת משק צוריאל הממוקמת בגליל מייצרת מגוון מוצרי חלב עיזים, בהם - חלב, גבינות, יוגורטים ועוד.
היוגורטים החדשים מצטרפים ליוגורט עיזים בגביע ולשתיה וליוגורט עיזים בתוספת גרנולה ,הקיימים כיום על המדף.
עם השקת הסדרה החדשה צופה המחלבה להרחיב את צריכת מוצרי חלב העיזים ויוגורט עיזים בפרט.
ממחקרים שעשתה החברה עולה כי הצרכן הישראלי מחפש אחר מוצרים בריאים אך גם חשוב לו שיהיו בטעם מצוין. אם בעבר הכיר הצרכן בעיקר את הגבינות הקשות, השמנות והמיוחדות מחלב עיזים אזי כיום ישנה דרישה למוצרי עיזים על בסיס יומיומי, כאשר יותר ויותר צרכנים מבינים את התועלות הבריאותיות שבמוצרים אלו.
בקטגוריית היוגורטים ישנו שימוש בחלב עיזים, אשר הינו טבעי ובריא מיסודו. החיבור עם הפרי יוצר שילוב מעולה של בריאות וטעם.
למוצרים מחלב עיזים תועלות תזונתיות ובריאותיות רבות .
בחלב עיזים כ- 10% יותר סידן וחלבון בעל ערך תזונתי גבוה. הוא מכיל עושר של ויטמינים ומינרלים חיוניים כמו ויטמין A, ויטמין B2, אשלגן .
בחלב עיזים גורמי חיסון המועילים במניעת זיהומים ודלקות והרכב החלבונים והשומנים בו קל יותר לעיכול .
שילוב של מוצרים מחלב עיזים בתפריט היומי, מעשיר אותו ותורם לבריאות.
יניב פיינשניידר, מנהל שיווק משק צוריאל: " אנו בחברה שואפים כל הזמן לחדשנות. היות והבנו שהצרכן מחפש פתרונות בריאים נוספים שלא ימנעו ממנו את עולמות הטעם והפינוק, הגענו לפיתוח הסדרה החדשה. הסדרה החדשה יוצרת שילוב מפנק ומיוחד של עולם הבריאות והטעם. אנו מאמינים כי שילוב הפרי במוצרים יכניס את יוגורט העיזים לבתים ישראלים נוספים, גם כאלו שלא צרכו מוצרי חלב עיזים בעבר.
במבחני טעימה מוקדמים זכתה סדרת היוגורטים החדשה בשבחים רבים, גם בקרב אלה שאינם צרכנים קבועים של מוצרי חלב עיזים.
שוק מוצרי חלב העיזים בארץ מגלגל בשנת 2010 כ-107 מיליון ₪. הצמיחה בשוק זה הינה משמעותית ומגיעה לאחוזים דו ספרתיים. בשנת 2010 חלה בשוק צמיחה של כ-12% בהשוואה ל-2009.
|