דרוג:
במהלך חודש אפריל, תציע מסעדת ה'פורטרהאוס' בתל מונד, ארוחה מיוחדת שתוגש בשילוב עם תפריט טעימת יינות מרתק מסדרת 'סינגל ויניארד', של יקבי רמת הגולן, במטרה לחשוף את חובבי היין לעולם יינות הכרם היחידני, ולחוויית בשר משובח ויין.תפריט הארוחה הזוגית המיוחדת, שרקח השף יוסי אסרף בהתייעצות עם יינני יקבי רמת הגולן, יציע מגוון אפשרויות לבחירה, ויכלול מנות פתיחה, מנה עיקרית זוגית ותוספת, קינוח זוגי, וכמובן בחירה מיינות הפרימיום במהדורה המוגבלת של יקבי רמת הגולן מסדרת "סינגל ויניארד"- קראפ זוגי של מרלו כרם תל פארס 2005, קראפ זוגי של ירדן סירה כרם תל פארס 2006, וקראפ זוגי של מרלו כרם אורגני אודם 2006. כל היינות המוצעים יושנו בחביות עץ אלון צרפתי והינם בעלי ניחוחות פירותיים עוצמתיים, וטעם מרוכז ואלגנטי. ממגוון מנות התפריט לבחירה: פתיחים: לחם הבית, פטה כבדים, רומסקו, וקונפי שום צ'ילי וזיתי קלמטה. מנה עיקרית זוגית לבחירה: פורטרהאוס- מנת הדגל של המסעדה סינטה ופילה על העצם לזוג, רייב איי- נתח אנטרקוט זוגי משוייש ביותר, או פריים ריב- נתח אנטרקוט זוגי על העצם עסיסי ועשיר, ביחד עם תוספת לבחירה לאדם. קינוח זוגי לבחירה: קרמבל תפוחים ודובדבנים- שניים מהפירות המזוהים ביותר עם רמת הגולן באפיה בסגנון קרמבל עם פירורי עוגיות ג'ינג'ר וקינמון, טארט אגסים ביין וקרם שוקולד- אגסי ויליאמס חלוטים ביין אדום של רמת הגולן עם קרם שוקולד קרמל עשיר, ההר הלבן- קרם ערמונים וערמונים מסוכרים עם גאנש שוקולד לבן, או מרנג אגוזי לוז עם מבחר סורבטים וסלט פירות עונתי הארוחה תוגש לאורך כל חודש אפריל בצהריים ובערב, כולל סופי שבוע, במחיר 399 ש"ח לזוג. מסעדת ה'פורטרהאוס' הינה סטייק האוס ניו יורקי מודרני ומובילה בבשר משובח כבר כ- 5 שנים, ומציעה חווית בשרים מחוץ לעיר למבינים בבשר. המסעדה שמה דגש על מטבח עונתי, אווירה, עיצוב, אוכל ושירות. כל המנות בפורטרהאוס' מתאפיינות בחוסר כבדות, פשטות המנות והרמוניה טבעית. ה'פורטרהאוס', פנינה בלב השרון הוקמה ומנוהלת ע"י יוסי אשרף שף ובעלים, בוגר ביה"ס לקולינריה קורדון בלו פריס. כתובת: דרך בני דרור 8, איזור תעשיה , תל מונד. טלפון: 09-7969666 לפרטים נוספים: משרד "דורית שמואלי תקשורת ויחסי ציבור": 077-5545601/2 |