מארץ זבת חלב ודבש לתפוח הגדול

דרוג:

יקב כרמי יוסף BRAVDO שולח משלוח יינות ראשון לארה"ב הכולל בלנד חדש ומרגש שנולד לראשונה ביקב

בשורה משמחת לתושבי ניו יורק והסביבה: יקב כרמי יוסף BRAVDO שולח לראשונה לארה"ב משלוח של ארבעה סוגי יינות החדשים. המשלוח הראשון כולל את יין הקופאז'- הבלנד החדש והמרגש שנולד ליקב מתוך החלטת יינני היקב לצאת משגרת היינות הזניים המסורתיים, אשר התחזקה עקב דרישת קניין היקב בארה"ב, לפיו לשוק האמריקאי אהבה מיוחדת ליינות בלנד. כמו כן, יכלול המשלוח את שלושת יינות בציר 2009, שייצאו לשוק הישראלי רק במחצית השנייה של 2011- ברבדו קברנה סוביניון 09, ברבדו מרלו 09, וברבדו שיראז 09. היקף המשלוח הראשון הוא כ-5000 בקבוקים, כרבע מכמות הבקבוקים המיועדת להישלח בסך הכל, ובשלב הראשון הם יימכרו בניו יורק, עם אפשרות להתרחב גם לחלקים אחרים בארה"ב. לקראת המשלוח הותאמה במיוחד התווית האלגנטית של בקבוקי היינות לשוק המיועד. לדברי הדר אלרועי: "אנחנו מלווים בשמחה את המשלוח הראשון של יינות BRAVDO לניו יורק. אנו גאים להיות חלק מהפנים היפות של ישראל מעבר לים. יחד עם זאת, העוגן שלנו הוא בישראל, ומחויבותנו ללקוחותינו בארץ תהיה תמיד במקום הראשון. דרך הפייסבוק שלנו נעדכן אתכם על המתרחש ביקב - בארץ ובנכר..." הרעיון להכין את בלנד הקופאז' התבשל אצל יינני היקב כבר זמן מה והתחזק לאור דבריו של קניין היקב בארה"ב, לפיו, השוק האמריקאי אוהב במיוחד יינות בלנד. הקופאז' בצרפתית הוא בלנד אשר מכינים אותו מהענבים הטובים והבשלים ביותר והוא מסמל איכותיות, אלגנטיות וסינרגיה מושלמת בין זנים שונים. היין יוצר קופאז' מושלם בין 40% ענבי קברנה פרנק, 33% ענבי שירז ו27% ענבי קברנה סוביניון, אשר נבצרו בכרם שוסיוב הממוקם בכרמי יוסף על אדמה אבנית כבדה וגירית בשיפולי הרי יהודה באזור שמשון. יקב כרמי יוסף הוא יקב משפחתי שהוקם ע"י המשפחות בראבדו ושוסיוב בישוב כרמי יוסף. היקב נמצא בלבו של הכרם כך שתהליך ייצור היין מתחיל דקות מספר לאחר הבציר הידני הקפדני עם עלות השחר. כך תוכלו להיחשף לתפיסת "מהכרם לבקבוק" המיושמת ביקב, תוך הדרכה המלווה במגוון טעימות והסברים על היקב והיינות המיוצרים בו. ראוי לציין, כי היקב כשר למהדרין. פרופסור בן עמי ברבדו הינו בכיר המומחים בישראל בנושא גפן ויין וחבר בוועדת המומחים של ארגון הגפן והיין העולמי OIV . מחקריו, העוסקים בשיטות טיפול בכרם והשפעתם על איכות היין, זיכו אותו בהכרה בין לאומית ופרסים יוקרתיים. פרופסור עודד שוסיוב עסק במסגרת עבודת הדוקטורט שלו בביוכמיה של ארומת היין. שני הייננים קשרו ביניהם קשרי חברות אמיצים, הכשירו במהלך הקריירה האקדמית שלהם דורות של ייננים צעירים הפעילים כיום בענף היין בישראל ולבסוף החליטו לחבור על מנת להקים יקב משל עצמם.
© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים