דרוג:
לראשונה בישראל, מושק "wings" בר כנפיים, אשר מעניק לכנפי העוף את הכבוד הראוי להן. 'וינגס' הממוקם ברחוב הרצל בתל אביב, במרכזה של הסצנה הקולינרית המבעבעת של דרום המטרופולין, מציע את אחד מחלקי העוף החביבים ביותר על הישראלים בטעמים רבים ומגוונים המגיעים ממבחר מטבחים ברחבי העולם ומותאמים לחיך הישראלי.
ב'ווינגס' תוכלו למצוא מגוון שדרוגים ורטבים למנת הכנפיים הקלאסית: בתפריט 12 סוגי רטבים לכנפיים ושני ציפויים לבחירה. חובבי הכנפיים יוכלו לבחור בין כנפיים ללא גלוטן לבין כנפיים בציפוי של בלילת בירה ופנקו. הרטבים המקוריים והייחודיים, שנרקחו על ידי היועץ הקולינרי, שף ליאון אלקלעי, מעניקים חגיגת טעמים חובקת עולם- הגזרה האמריקאית כוללת טעמים כמו "באפלו", "טקסס" (ברביקיו מעושן) ו"ניו אורלינס" בטעם קייג'ון סטייל; מתאילנד מגיעים 2 טעמים- "קוסמוי" המורכב מחלב קוקוס, קארי וחמאת בוטנים ו"בנגקוק"- רוטב צ'ילי מתוק/מתוק חריף; "מומבאי" בהודו מיוצגת על ידי רוטב המכיל חלב קוקוס, קארי, תפוחים ומנגו; "שנגחאי" בסין עם רוטב חמוץ מתוק וגרידת לימון; רוטב קוריאני הכולל סויה, ג'ינגר וסוכר חום, וכן ארבעה רטבים על בסיס דבש: רוטב "שיקגו" הכולל רוטב חריף סרירצ'ה, דבש וטימין, "דיז'ון"- חרדל, דבש ושום קלוי, "סנט לואיס"- רוטב ברביקיו, מולסה ודבש. רוטב "הונג קונג" מכיל דבש ושומשום ואילו הרוטב "התל אביבי" כולל רוטב תפוזים מתוק.
בנוסף, יציע המקום את הרטבים המיוחדים, בפורמט של "פופקורן צ'יקן"- קוביות פרגית במשרה של יין לבן, קורנפלור ותבלינים, לצד סלט. הכנפיים יוגשו במנות של 8, 12 או 18 יחידות במנה, במחיר של החל מ-26 שקלים. במקום יוגשו גם מנות תוספות כמו סלט קולסלאו, סלט קיסר, סלט ירוק, צ'יפס, צ'יפס בטטה וטבעות בצל. במקום ניתן להזמין עסקית הכוללת מנת כנפיים, תוספת, קולסלאו ושתייה קלה ב-46 ₪. בהמשך צפוי להתווסף למקום שירות משלוחים.
מתכוני הכנפיים נרקחו על ידי היועץ הקולינרי, השף ליאון אלקלעי, שהתאים לאחר ניסיונות רבים את הטעמים המתאימים ביותר לכנפי העוף וייצר את הרטבים המקוריים.
וינגס בר כנפיים, הרצל 12 תל אביב. שעות פתיחה: ראשון-שלישי: 11:00-02:00, רביעי-חמישי: 11:00-04:00, שבת: שעה וחצי לאחר צאת השבת עד 02:00. כשר |