דרוג:
אירוע היין והקולינריה הגדול בישראל יוצא לדרך 4 – 6 בנובמבר 2014, מרכז הירידים תל אביב, ביתן 10
האירוע מיועד לקהל רחב חובב יין, בישול וקולינריה המעוניין לחוות ולטעום את החידושים בתחום באמצעות אירוע מעוצב וחוויתי הכולל חגיגה של צבעים, ריחות וטעמים. קהל המבקרים ייהנה מחוויה של בילוי, תוכן, התנסות במקום ורכישה תוך כדי תנועה. כמו כן, האירוע יכלול שלל הרצאות תוכן קצרות וסדנאות מעשיות, בנושאי תוכן המחוברים לעולם היין והקולינריה כגון: תבלינים ונהנים, הלחם שאופים בבית, טבעוניות נהנות יותר, יין- סדנת חושים, איך מצלמים אוכל, התאמת יין לאוכל ועוד.
במסגרת האירוע יתקיים יום מיוחד לקהל המקצועי אשר יוזמן ביום פתיחת התערוכה בשעות הבוקר. קהל זה כולל מסעדנים, שפים, בעלי חנויות יין ומעדניות, מנהלי מזון ומשקאות, קנייניםבתחום המזון והיין, עיתונאי יין ואוכל ועוד.
המתחם יעוצב כעיר קולינרית המחולקת לרובעים קונספטואליים מרהיבים, כאשר לכל רובע קונספט ייחודי ומוגדר הכולל בתוכו את המציגים הרלוונטיים לרובע;
רובע Sommelier – מרכז ההתרחשות בו יציגו מגוון יקבים, מבשלות בירה, משקאות חריפים שונים, ליקרים, ויינות.
מרתף יינות – מיקום אקסקלוסיבי בו יציגו יקבי הבוטיק, המייצרים עד 15,000 בקבוקים בשנה, שיציגו וימכרו במקום את יינותיהם המיוחדים.
רובע בלאדי – כל מה שטבעי: שמן זית, טפנדים, רטבים וממרחים, טחינה וחלבה, תבלינים ועשבי תיבול, קלייה, מזון אורגני וטבעי, דבש ומוצריו, דגים, ירקות ופירות מיוחדים ועוד.
רובע בייקרי – רובע ניחוחות מסחררים של מאפים, לחמים טריים ומוצרי בצקים לצד שלל מחלבות של גבינות איכות, חלב ועוד.
רובע מתוק – גן עדן לאוהבי הקינוח והמתוק: שוקולדים איכותיים, ריבות וקונפיטורות, שלל קונדיטוריות- עוגות ועוגיות, גלידות, ממתקים, מנות אחרונות ועוד.
בפני המציגים השונים אפשרות לבחור ממגוון יחידות תצוגה מעוצבות ברוח הקונספט ואופיו הייחודי של האירוע. הביתנים המוצעים מגיעים במגוון גדלים וניתנת האפשרות לשדרוג תוספותבהתאם לצורך.
בנוסף, ניתן למתג חביות יין שיפוזרו ברחבי האירוע, חלוקת עגלות ממותגות, תיקי נשיאה לרכישות, מתן הרצאות שונות ועיצוב מתחם עסקים ברוח המותג.
לאתר האירוע- http://www.fairs.co.il/Wine&Dine-Tel-Aviv/
4 - 6 בנובמבר 2014, מרכז הירידים תל אביב, ביתן 10, שעות האירוע: 16:00 – 23:00
|