איך אוכלים מנבו (קרמבו)?

דרוג:

כולם מכירים את הדילמה הידועה של אכילת הקרמבו – מהעוגיה או מהשוקולד.  אבל פלדמן מציעה כמה דרכים שלא חשבת עליהם:

1.      חם - חימום במשך 20 שנ' במיקרוגל , או לחלוט אותו בסיר מים רותחים לעשר דקות. הקרמבו מתחמם והופך למעין קרם חם של שוקולד ווניל או מוקה (בהתאם לטעם הנבחר).
2.      קר - הקפאת הקרמבו ואכילתו כממתק קפוא.
3.      מלוח – לשים פרוסת גבינה מלוחה מתחת לעוגית הקרמבו ולאכול את הביס כולל הבסיס המלוח.
4.      מתוק – קררו את הקרמבו במקפיא כ-15 שעה. הוציאו מהמקפיא. הסירו את העוגיה ואכלו עם כפית את הקרם. אפשר לתבל כל ביס עם סוכריות צבעוניות או מעט קינמון.
5.      חמוץ – שפכו לכוס גבוהה רוויון או יוגורט בריאות. הכניסו את הקרמבו ללא העוגיה ואכלו בכפית יוגורט עם קרמבו. הטעם החמצמץ ירענןאת מתיקות הקרמבו.
6.      בריא – חתכו תפוח לחצי לרוחב. הוציאו את הליבה וחתכו סביבה קוטר העולה על קוטר הקרמבו. הכניסו את הקרמבו הפוך. בחלל שנוצר בין התפוח לקרמבו, הוסיפו מעט גרנולה ואכלו בתיאבון. למקסום הטעם – ניתן לחמם מעט במיקרוגל לחיבור המרקמים.
7.      צעיר – בין שתי פרוסות לחם לפי טעמכם, מעכו 2 קרמבואים. התוצאה- סנדוויץ מתוק להפסקת 10.
 
 
גלידות פלדמן www.fld.co.il
 
ושיהיה בתיאבון!
© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים