דרוג:
המוצר בסטיביה רבודיוזיד® M של חברת סוויג'ן אושר באירופה
רוקמים עתיד עם פתרונות צמצום כמות הסוכר במזון ובמשקאות באזור
רנצ'ו סנטה מרגריטה, קליפורניה, 15 ביולי 2021 (GLOBE NEWSWIRE):
חותמה של חברת סוויג'ן Sweegen באירופה הפך בולט יותר לאחר שוועדת האיחוד האירופי פרסמה את אישורה למותג המזון הבלתי מהונדס גנטית (non-GMO) בסטיביה רבודיזויד M (Bestevia Rebaudioside M ) לשימוש במזון ובמשקאות.
אישור מותג זה של חברת סוויג'ן פותח את הדרך לעתיד של בריאות מבחינת מזון ומשקאות באירופה. כעת, למותגים באירופה יש גישה לממתיק הסטיביה בעל הטעם הטוב ביותר ובעל הביקוש הגבוה. הזמינות מרחיבה את רפרטואר תחליפי הסוכר בכדי ליצור תדמית חדשה למזון ולמשקאות, ובכך לפתוח ערוצים לייצור מוצרים בריאים לצרכנים.
"אישור המוצר בסטיביה רבודיוזיד מבית היוצר של חברת סוויג'ן הוא בשורה משמחת לבריאות טובה ולרווחה הן עבור מפתחי מוצר והן עבור צרכנים", אומרת לוקה ג'יאנונה, סמנכ"ל המכירות. "זהו רק אחד מציוני דרך רבים באירופה להפיכת מוצרים כך שהשפעתם תהיה חיובית ומתמשכת על בריאותנו המשתנה באופן תמידי".
מודעותם של הצרכנים לצורך לקצץ בסוכר בתזונה שלהם, למען בריאות טובה יותר, הולכת וגוברת. ואולם, בבואם לקבל החלטות בנוגע לרכישת מזון ומשקאות, צרכנים יבחרו, בסופו של דבר, את המותג הטעים ביותר. לפיכך, צליחת אתגרי צמצום צריכת הסוכר הקשים ביותר מהווה עדיפות מבחינתם של מותגים, מכיוון שהטעם הוא הסיבה לקניה חוזרת.
תעשיית המשקאות הקלים באירופה מתחייבת לקצץ בתוספת סוכרים באירופה. איחוד החברות האירופיות לייצור משקאות כלים הכריז ב-29 ביוני השנה על הפחתת עוד 10% מתוספת הסוכרים הממוצעת במשקאות המיוצרים על ידיו בכל אירופה, עד שנת 2025.
בהתחייבותו הנוספת לאירופה, סוויג'ן התאימה את זמינות המוצר המדובר, כך שתעלה בקנה אחד עם מסחור הממתיק הטהור ביותר, בכך שהיא מייצרת אותו במתקן הייצור שלה באירופה. מתקן זה פתוח באירופה על מנת לסייע ליצרני המזון והמשקאות עם הייצור המהיר ועם עלות השימוש הנמוכה של פתרונות הקיצוץ בסוכר.
בכדי להשלים את תמונת אישור המוצר, השקיעה בעיצוב ובבניית סטודיו החדשנות שלה ברדינג, אנגליה, ליד לונדון. הסטודיו פתח את שעריו בינואר 2021, עם צוות יישום אשר ישתף פעולה עם יצרני מזון ומשקאות בחקר נוף הצרכנים הכולל. זאת, על מנת להבין ולגלות את המגמות המניעות התנהגות צרכנים, ולספק רכיבים מעוררי השראה אשר ייצגו אותם כוחות מניעים.
"החדשנות המהירה שלנו בפיתוח יישום מאפשר לפתרונות ממוקדי-הלקוחות שלנו לסייע ליצרנים להוציא תחת ידם מוצרים בעלי טעם נפלא, נקיים, טבעיים, על בסיס צמחי ובני-קיימא, אשר עונים לצרכיהם ולרצונותיהם של לקוחות הקצה בימינו", אמרה ג'יאנונה.
סטודיו החדשנות של סוויג'ן פתוחים במספר מקומות בעולם: דרום קליפורניה, מקסיקו סיטי, רידינג (לונדון) ובקרוב מאוד גם בסינגפור. האולפנים הללו ימנפו את הטעם ואת הידע המקומיים תוך שהם מהווים מרכזים יצירתיים לחקר ולגילוי חידושים במוצרים, המונעים על ידי מגמות צריכה וטעמים באזורי הפעילות.
"משימתה ההסדרתית של סוויג'ן ברמה העולמית היא אות לפתיחתן של הזדמנויות בתחום קיצוץ הסוכרים בקרב יצרנים ומותגים, אשר יובילו להחלפת מקומו של הסוכר במזון ובמשקאות, במוצרים הקשורים לתזונה ובמוצרי שוק רבים אחרים ברחבי העולם", אמר חאדי עומראני, מנהל ענייני הרגולציה. "אירופה הינה אזור חשוב בחזון ההסדרה העולמי שלנו, מפני שאנחנו רוקמים ללא הפסק את עתיד הבריאות הטובה בהקשר של מזון ומשקאות ברחבי העולם".
סוויג'ן מציעה מוצרים משתלמים וחדשנות מואצת מבחינת פתרונות קיצוץ בסוכרים במשקאות, במוצרי חלב, תבלינים ומאפים. זאת, באמצעות בסטיביה פתרונות טעם באירופה.
סוויג'ן היא החברה הראשונה שזכתה למעמד בטיחות מטעם פאנל הרשות האירופית לבטיחות במזון לסטיביול גליקוזיד המיוצר בטכנולוגיות חלופיות ובנות-קיימא. בכדי להגיע לממתיקי עלי סטיביה טהורים ובעלי טעם נקי , סוויגן מיישמת תהליך המרה ביולוגית, המתחיל בעלה הסטיביה. בזכות תהליך זה, התאפשר לסוויגן להשיג אישור מטעם הפרויקט למניעת הנדסה גנטית עבור המותג שלה ממתיקי סטיביה "בסטיביה" בשוק האמריקני.
המוצר בסטיביה רבודיוזיד M הפך מסחרי בשנת 2017 וכבר אושר באזורים רבים בעולם.
SweeGen מספקת פתרונות של טעם מתוק ליצרני מזון ומשקאות ברחבי העולם.
יש לנו משימה להפחית את הסוכר והממתיקים המלאכותיים בתזונה הגלובלית שלנו. בשיתוף פעולה עם הלקוחות, אנו יוצרים מוצרים טעימים עם אפס סוכר שהצרכנים אוהבים. עם ממתיקי הסטיביה מהדור הבא הכי טובים בתיק שלנו כגון Bestevia® Rebs B, D, E, I, M, N יחד עם הידע המעמיק שלנו במשני טעם וחומרי מרקם, SweeGen מספקת פתרונות מובילים בענף שהלקוחות רוצים והצרכנים מעדיפים.
למידע נוסף, התקשרו בבקשה עם [email protected] ובקרו באתר של SweeGen, www.sweegen.com.
Cautionary Statement Concerning Forward-Looking Statements
This press release contains forward-looking statements, including, among other statements, statements regarding the future prospects for Reb M stevia leaf sweetener. These statements are based on current expectations, but are subject to certain risks and uncertainties, many of which are difficult to predict and are beyond the control of Sweegen, Inc. Relevant risks and uncertainties include those referenced in the historic filings of Sweegen, Inc. with the Securities and Exchange Commission. These risks and uncertainties could cause actual results to differ materially from those expressed in or implied by the forward-looking statements, and therefore should be carefully considered. Sweegen, Inc. assumes no obligation to update any forward-looking statements as a result of new information or future events or developments.
קובץ מצורף:
ליצירת קשר:
Ana Arakelian Sweegen +1.949.709.0583 [email protected]
*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE
לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769 |