דרוג:
חגיגות השנתיים והשקת התפריט החדש של הג'סיקה רסטרו בר
התפריט החדש של "ג'סיקה רסטרו בר" מול הים
השבוע הושק תפריט הקיץ החדש בג'סיקה רסטרו בר שנבנה על ידי השף חמודי אבו עלי. בעברו חמודי תפקד כסו שף של ניר צוק במסעדת קורדיליה. בבניית התפריט החדש חמודי קיבל השראה מהים אשר נמצא מטרים ספורים מהמסעדה ושילב מנות חדשניות ומקוריות. בין השאר יוגש בתפריט הקיץ סשימי טונה אדומה עטופה בזרעי קוסברה מתוקים , סביצ'ה באנדיב , סלמון קייצי עם חציל מדורה, פילה לברק בציפוי פיסטוק מוגש עם ניוקי שמנת ושום, אספרגוס וארטישוק ירושלמי, פטוצ'יני צבעוני, וכמובן שומרים על מסורת פלטת הבשרים המפורסמת של הג'סיקה ועוד.
בעלי הג'סיקה אבי זאנו :"אנחנו שמחים להשיק בג'סיקה את התפריט החדש לרגל חגיגות השנתיים המדהימות שעברנו עלינו. התיירים מדברים עלינו בכל העולם, מניו יורק ועד ללונדון , התל אביבים חוזרים אלינו בגלל הים, האווירה ובעיקר בגלל האוכל הייחודי של חמודי. התפריט החדש שאב השראתו מהים המדהים שתל אביב מציעה לכולם בכל עונות השנה".
סלטים
סלט ג'סיקה –חסות, שרי, פטריות, מלפפון, גזר ונבטי חמנייה בוויניגרט הדרים עם גבינות פטה וסנט מור ובליווי טוסטוני פרמז'ן – 38 ₪.
סלט סלמון – נתחי סלמון מוקפצים במרינדת טריאקי על שישה סוגי ירקות בניחוח אסיאתי. – 44 ₪.
סלט עוף – חסה, עגבניות שרי ופטריות בויניגרט הדרים עם , רצועות חזה עוף וביצה קשה מגורדת 44 ₪.
סלט חלומי – חסות, תפוחים, גמבה, עגבניות שרי, צנוברים ברוטב הדרים – 26 ₪.
ראשונות
קרפצ'יו סינטה – פרוסות סינטה דקות בתיבול לימון,בלסמי, מלח ים אטלנטי, חמוציות מיובשות ופיסטוקים - 46 ₪.
קרפצ'יו סלמון – פרוסות סלמון מעושן דקות, עם פלפל חריף בצל סגול נענע, צנון, וגבינת שמנת - 46 ₪.
קורדון בלו – חזה עוף ממולא בכבד, בצל ופטריות, מוגש על סלט חם מעגבניות שרי ופטריות מוקפצים ביין - 42 ₪.
ניוסיקה – ניוקי ברוטב שמנת, עם אספרגוס, סלרי, ארטישוק ירושלמי וערמונים - 72/38 ₪.
סשימי טונה אדומה (צרוב או נע) – עטופה בזרעי קוסברה מתוקים על סלט ירקות שורש - 42 ₪.
קפרזה – עגבניות שטח מוצרלה די באפלו ובזיליקום - 38 ₪.
סביצ'ה באנדיב – סביצ'ה של סלט סלמון קצוץ עם ירקות, מוגש בתוך עלי אנדיב ברוטב שמן שום - 44 ₪.
פסטיה די ג'סיקה – במילוי מתכון סודי של השף, ברוטב יין אדום וערמונים - 38 ₪.
עשבי טיבול בטמפורה – סלט של חסה וחמוציות, מוגש עם בזיליקום פטרוזילה ונענע בטמפורה, ברוטב שום - 34 ₪.
עיקריות
דג ים לימוני – אפוי בתנור עם חמאה, פטריות ותפוחי אדמה - 72 ₪.
סלמון קייצי – סטייק סלמון עסיסי, מוגש עם חציל מדורה - 94 ₪.
דניס אפוי – בליווי תפוח אדמה אפוי ורוטב שום - 96 ₪.
לברק פיסטוק - פילה לברק בציפוי פיסטוק, מוגש עם ניוקי שמנת ושום, אספרגוס סלרי ואטישוק ירושלמי – 98 ₪.
אנטריקוט– נתח אנטריקוט איכותי ברוטב צ'ימיצ'ורי ובליווי תפוחי אדמה - 98 ₪.
אנטריקוט די ג'סיקה - צרוב בסוכר חום ברוטב יין אדום ובליווי אנטיפסטי – 98 ₪.
בייבי צלעות טלה – על הגריל, מוגש עם פירה מעושן, סלט פלפלים חם ונגיעות בלסמי עם פיסטוקים טחונים – 88 ₪.
סינטה יער – טבעות סינטה משובצות באספרגוס, מנגולד, בצל ופטריות על מצע פסטה צבעונית וטרייה – 76 ₪.
ג'סבורגר –בקר טחון משובח המחולק ל-3 מיני בורגר'ס עם חסה, בצל ועגבנייה בלחמניות תוצרת בית. – 58 ₪.
קבב עגל –בשר בקר טחון משובח, מוגש עם פירה מעושן,טחינה וסלט ישראלי קצוץ. 64 ₪.
חזה עוף – במרינדת הדרים מוגש עם אורז לבן תפו"ח אדמה ועגבניות שרי על הגריל - 52 ₪.
רביולי פטריות – בקרם שמנת, פסטו ועשבי תיבול - 64 ₪.
פטוצ'יני צבעוני – פסטה טרייה וצבעונית עם בצל שום ופטריות ברוטב לבחירה - עגבניות/שמנת/רוזה - 52 ₪.
פלטת בשר – מנת הדגל של ג'סיקה מוגשת על בוצ'ר עם סלט ולחם (מינימום 2 אנשים) – 138 ₪ לאדם.
ליד ההמשקה..
רול ג'סיקה –טורטייה במילוי חזה עוף וירקות קלויים מלווה בסלט הבית של הג'סיקה – 38 ₪.
ג'סיקה רסטרו בר, רציף הרברט סמואל 86 , תל אביב- צמוד לשגרירות ארצות הברית 057-9345574 |