באלרמי - אוכל ואנשים

דרוג:

מאז שחר האנושות האוכל מקבל משקל ומשמעות בכל עיר, ארץ, תרבות, בכל גיל

מאז שחר האנושות האוכל מקבל משקל ומשמעות בכל עיר, ארץ, תרבות, בכל גיל - עם ההתפתחות במאה העשרים ואחת בקוקטיילים ובאירועים, המארח/ת מבקשים  להיות נוכחים עם חברים ואורחים באירוע.

המושג אוכל באירועים, או כמו שמכנים אותו - קייטרינג לאירועים, נולד על מנת לתת שקט נפשי, חוויה קולינרית ובסופו של דבר "לפתור" את בעל האירוע מהאירוח, הבישול
ולפנות את זמנו על מנת לארח. כיום ניתן למצוא מגוון של שירותי הסעדה בכל טעם, בכל רמה ומותאם לכל חיך.

קצת עלינו:

"באלרמי" נולד מאהבה לאוכל ובישול, מהרצון לשתף אנשים נוספים במגוון רחב של טעמים וחומרי גלם איכותיים וטריים ומתוך האמונה שאוכל מחבר בין אנשים. כך נוצרת חוויה קולינרית עם האנשים שאתם הכי אוהבים.

השף רמי הוא שף בעל ניסיון רב הכולל לימודים באיטליה אצל השפית המפורסמת נדיה סנטיני המעוטרת בשלושה כוכבי מישלן שהחזירה אותו לאהבתו המקורית – ליצור אוכל באהבה. 
בין השאר רמי עבד במסעדות: גוז' ודניאל, גוסטו, זוזוברה הרצליה, קפה איטליה, פורטר אנד סאנס בישראל.


רמי מביא את הטעמים המיוחדים והייחודיים שמעבר לים ומזמין אתכם להנות:
1. מאירוח שף אצל השף בבית באווירה כפרית וייחודית
2. קייטרינג ייחודי 
3. שף אישי אצלכם בבית
4. סדנאות שף פרקטיות
6. וארוחות גורמה רומנטיות לזוגות


© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים