טייס מבשל איטלקי בתדמור

דרוג:

עימנואל רוזנצוויג פיינליסט מאסטר שף 2, בישל איטלקי לעובדות מחלקת מזון וצידה של אל על. האם בקרוב יחגוג הריזוטו בטיסות?

עובדות מחלקת מזון וצידה של אל על, אקס דיילות, האחראיות על האוכל שאנו אוכלים במטוסים, זכו לחוויה מיוחדת בבית הספר למלונאות תדמור. כשברקע מוסיקה איטלקית אוטנתית זרק הטייס לסיר הפסטה הרבה כישרון, ידע קולינרי מובהק ואהבה לבישול. התוצאה: רביולי איטלקי במילויים שונים, פסטה הנד מייד, טירמיסו אוטנתי וריזוטו בטעמים שונים אשר הפתיעו אפילו את דיילות העבר המנוסות אשר מפעילות את מחלקת מזון וצידה של אל על בניצוחה של קרן שנהב אקס דיילת אוויר. צורפו לסדנה שלושה ילדים מבית חולים שניידר אשר בקשו היה ללמוד בישול ולצאת מהשיגרה. שף יעקב ימיני ושף קלאודיו פליסאר מתדמור ניצחו על החגיגה האיטלקית ודאגו לעזרים ותשתית מקצועית להצלחת הסדנה. שף פליסאר ושתי תלמידות בית הספר עזרו למשתתפים בשימוש בעזרים השונים במטבח המקצועי של בית הספר. "אני מגשים כאן חלום של שיתוף פעולה עם מגזרים שונים באל על דרך אהבת הבישול ואני מקווה שתהיינה עוד מחלקות שתרמנה את הכפפה", אמר הטייס עמנואל רוזנצוויג ה"פייבוריט" של מאסטר שף. "החשיפה האישית החזקה במאסטר שף", הוסיף עימנואל, "חיזקה בי את הרצון לתרום ואנו שמחים להוציא מהשיגרה ילדים מושתלים מבי"ח שניידר אשר עוברים את החוויה האיטלקית איתנו. זה חלק מפרוייקט נוסף שלי, לנדב את נבחרת מאסטר שף לתרום לקהילה במקומות שם הבישול יעשה טוב לאנשים". קרן שנהב: "מחלקת מזון וצידה באל על היא החולייה הקריטית בשירות הלקוחות. רוב העובדות הן דיילות אוויר לשעבר עם ידע וניסיון בתחום הקולינריה וזה נותן יתרון יחסי ובסיס מוצק להבנת המורכבות של הקולינריה התעופתית. רצינו להעשיר את הניסיון בחוויה האיטלקית של עימנואל שהוא טייס בחברה" בית הספר תדמור החל לאחרונה בשיתוף פעולה עם אל על בנושא הקולינאריה ומשקיע רבות בתוכניות הדרכה של מאכלי עמים. לאחרונה זכו נציגי בית הספר במקום השישי בתחרות טאפסים בספרד. "תדמור" הוקם בשנת 1962 ומוביל מאז את ההכשרה המקצועית בתחום המלונאות והקולינריה בישראל לפרטים נוספים ניתן להתקשר למיכל אדר 054-4562180
© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים