מרק בצל ים תיכוני עם יוגורט

דרוג:

המתכון באדיבות ברק חורש השף של טרה זמן הכנה: 45 דקות המצרכים הדרושים: 1- חציל בינוני- קלוי מקולף וקצוץ 2- גביעי יוגורטרה 3 – בצל בינוניים- פרוסים 2 –כפות (שטוחות)- אבקת מרק בטעם בצל 2 – כוס יין לבן 1.5 ליטר מים 1- כף עלי זעתר טריים, קצוצים רבע כוס שמן זית מלח פלפל שחור גרוס- ע"פ טעם אישי אופן ההכנה: לטגן בשיר את הבצל והשום (עם השמן זית) עד שקיפות. להוסיף את אבקת המרק, לערבב היטב במשך כדקה. להוסיף את היין ולערבב היטב. לאחר רתיחה להוסיף את המים והתבלינים ולהרתיח. להוסיף את החציל היוגורט והזעתר, לערבב היטב ולהגיש.
© כל הזכויות שמורות למערכת פרסום הודעות יחסי ציבור בניית אתרים ע"י בניית אתרים