דרוג:
קיצו של החופש הגדול כבר ממש נראה לעין, אך עדיין נותר שבוע להעסיק את הילדים, להסיע, לבדר, לסדר אחריהם וגם לבשל. במעדניית טעמי הבית שער העמקים מדווחים על עלייה בקניית אוכל מוכן במהלך אוגוסט מאז שהסתיימו הקייטנות, בדגש על ארוחות לילדים.
"ארוחות הילדים", מסבירים במעדנייה, "מבוססות על אוכל ביתי ומזין, מרכיבים טריים וללא חומרים משמרים. ההורים בוחרים ממגוון המנות הייעודיות לילדים ומרכיבים את התפריט המועדף על ילדיהם".
ומה עם הילדים הגדולים יותר? גם לקראת החזרה ללימודים, עדיין אפשר למצוא בין עובדי מעדניית טעמי הבית את תלמידי התיכון : זיו מעין, סתיו ירדני, ניר טצ'ר, אוהד דוד, יובל שלמון, טום בר, עדן שחם, שניצלו את החופש הגדול כדי לעבוד ולהרוויח בכבוד ועל הדרך להעשיר את הידע הקולינרי. בשער העמקים מצדיעים לבני הנוער הנפלאים הללו שעובדים במעדנייה בחריצות, מסירות ומאור פנים. ממעדניית טעמי הבית נמסר: הם בהחלט הבטחה גדולה.
המשך חופש נעים!
|