דרוג:
את חיבתי הגדולה לבתי מלון השארתי לסופי שבוע בהם אישתי ואני התפנקנו מדי פעם בפעם.
כל מה שלמדתי במסגרת ביקורי במסעדות בתי מלון עזר לי להתפתח כשף ומסעדן. למדתי מכל המנות המשובחות שיצא לי לטעום ועוד יותר מכך מהמנות הפחות טובות. למדתי לחזק את נקודות החולשה שזיהיתי במספר מסעדות בתי מלון וכך הצלחתי להינות מכל העולמות ולהפיק רווח נקי מעבודתי הקודמת.
במהלך הקריירה שלי אף יצא לי לבשל תחת השפים של בתי המלון שביקרתי בעבר. חשפתי את זהותי רק בתום עבודתי שם. בתי מלון רבים פנו אליי לאור עבודתי החדשה וביקשו שאהיה שף בתי המלון שלהם. אף שההצעות החניפו לי עד מאוד העדפתי להיות עדיין בצוות המטבח ולא להתחייב לבית מלון אחד בתור שף.
לאחרונה מאסתי מקיפוצי במסעדות בתי מלון ואני חושב שאני מוכן להתיישב ולהתחייב. החלטתי לפתוח מקום משלי. אספתי את כל הידע והניסיון המגוון שרכשתי במהלך השנים ופתחתי מקום שקראתי לו "בית מלון".
כיום אני בעלים של רשת "בתי מלון" ,הכוונה כמובן למסעדות שלי. וגם אותי מבקרי כותבים צעירים שאולי אחד מהם, יהפוך להיות שף בתי מלון.
מחפשים מידע שיעזור לכם למצוא חופשה חלומית? החופשה של תמר טיפים והמלצות לחופשה מושלמת. |