דרוג:
Conagen ממסחרת משפרי מתיקות ברי התאמה מהטבע
משתפת פעולה עם השותפה Sweegen לצורך גישור פתרונות טבעיים אל הטעם של המיינסטרים
בדפורד, מסצ'וסטס, 8 ביולי 2022, (GLOBE NEWSWIRE):
Conagen, חברת הביוטק ממסצ'וסטס, הודיעה על מסחור פורטפוליו נרחב של משפרי מתיקות טבעיים לשינוי הטעם בפתרונות להפחתת סוכר עבור מזון ומשקאות. המשפרים מיוצרים באמצעות תסיסה מדויקת, טכנולוגיה שהובילה לחדשנות בפלטפורמה רחבה של נוגדי חמצון פנולים.
משפרי המתיקות בשוק כיום מיוצרים באמצעות סינתזה כימית או על ידי שימוש בשיטת מיצוי ממסים אורגניים, ושניהם גוזלים זמן רב, דורשים עבודה רבה ואינם ידידותיים לסביבה. שיטת התסיסה המדויקת של Conagen היא שיטה מועדפת, נקייה וברת קיימא לפיתוח תרכובות להגברת המתיקות.
"המולקולות הייחודיות הללו הן עוד דוגמה לאופן בו Conagen ממנפת את הפלטפורמות המולקולריות שלה ואת יכולות התסיסה המדויקות שלה כדי ליצור מרכיבים שימושיים ליישומי מזון ומשקאות. היכולת שלנו להרחיב במהירות משפרי מתיקות מודרניים, נקיים וברי קיימא מספקת אפשרויות נוספות וטובות יותר עבור אפנון טעם והפחתת סוכר מעבר לאלו המתאפשרות על ידי הממתיקים ללא קלוריות שכבר קיימים בשוק", אמר קייסי ליפמאייר, Ph.D., סגן נשיא לחדשנות ב-Conagen.
משפרי המתיקות של Conagen שייכים לקבוצה של מוצרי מולקולות טבעיים הנקראות תרכובות פנוליות, שנמצאות באופן נרחב במיני צמחים רבים. תרכובות פנוליות נמצאות בדרך כלל בירקות ובפירות ומהוות חלק משמעותי מהתזונה האנושית. הן עוברות סינתזה ביולוגית בצמחים וחזזיות כמטבוליטים משניים, ומרכיבים קבוצה מגוונת של פיטוכימיקלים.
הגברת המודעות של הצרכנים למחלות כרוניות כמו השמנת יתר וסוכרת מעוררת את מגמת המשיכה בשוק לכיוון אפס סוכר ואוכל ומשקאות דלי קלוריות עד ללא קלוריות, והיא צפויה להתחזק. מגמת הבריאות מניעה את צמיחת טכנולוגיות חדשות לשיפור המתיקות עבור שוק פתרונות הפחתת סוכר שהינו תובעני מתמיד. צרכנים מחפשים דרכים לשפר את התזונה שלהם ומתעניינים יותר ויותר במרכיבים טבעיים ונקיים.
Conagen והשותפה Sweegen, מובילה עולמית בפתרונות להפחתת סוכר מבוססי רפואה, חברו בעבר לפתח ממתיקים טבעיים מודרניים שיכולים להחליף עד 100% סוכר ביישומי מזון ומשקאות מסוימים וחוסמי מרירות כדי להפחית 80-100% מהמרירות במוצרי מגמה מובילה צרכניים, כגון משקאות אנרגיה, רטבים ומוצרי המתקה עם רמת סוכר נמוכה עד ללא סוכר.
"יחד, עם Conagen, אנו בונים גשר של פתרונות טבעיים עם טעם שמיועד למיינסטרים", אמר קייסי מק'קורמיק, ראש תחום חדשנות עולמית ב-Sweegen. "מולקולות חדשות אלו יכולות לווסת את התחושה מלוא הפה ולהגביר את תחושת המתיקות של ממתיקים וטעמים אחרים במזון ומשקאות, מה שמוביל להפחתה משמעותית בשימוש בסוכר".
מק'קורמיק אמר עוד, " Conagenהיא שותפת חדשנות מיטבית עבור Sweegen לחזוק ובנייה ללא הפסקה של הפורטפוליו החזק שלנו, ולשייך אותו למערכות הממתיקים מהשורה הראשונה שלנו. ככל שיש יותר מגבירי מתיקות בארגז הכלים שלנו, כך נצליח לחקור ולגלות דרכים חדשות למותגי מזון ומשקאות לייצר מוצרים בריאים יותר שטעמם נהדר ומהדהד בקרב הצרכנים".
ל-Sweegen שותפות ארוכת שנים עם חדשנית הביוטכנולוגיה Conagen. Conagen מתמקדת בפיתוח מרכיבים ברי קיימא מבוססים על הטבע לשיפור האפשרויות הקיימות בשוק או כאלה המייצגים פתרונות מרכיבים חדשים לחלוטין.
Conagen קונג'ן היא חברת מו"פ ביולוגית מלאכותית הממוקדת במוצר עם יכולות ייצור בקנה מידה גדול. המדענים והמהנדסים שלנו משתמשים בכלי הביולוגיה המלאכותית החדשניים ביותר כדי לפתח מולקולות בנות קיימא על בסיס טבעי המיוצרות באופן ביולוגי למוצרים בעלי האיכות הגבוהה ביותר שקיימים. אנו מתמקדים בייצור ביולוגי של מרכיבים בעלי ערך גבוה לתעשיות המזון, התזונה, הטעמים וניחוחות, התרופות והחומרים מתחדשים. למידע נוסף, בקרו באתר www.conagen.com
SweeGen מספקת פתרונות של טעם מתוק ליצרני מזון ומשקאות ברחבי העולם.
יש לנו משימה להפחית את הסוכר והממתיקים המלאכותיים בתזונה הגלובלית שלנו. בשיתוף פעולה עם הלקוחות, אנו יוצרים מוצרים טעימים עם אפס סוכר שהצרכנים אוהבים. עם ממתיקי הסטיביה מהדור הבא הטובים ביותר בתיק שלנו כגון Bestevia® Rebs B, D, E, I, M, N ו- Ultratia™ brazzein, יחד עם הידע המעמיק שלנו במשני טעם וחומרי מרקם, SweeGen מספקת פתרונות מובילים בענף שהלקוחות רוצים והצרכנים מעדיפים. ובכן. אל העתיד Well. Into the Future""
למידע נוסף, צרו קשר באמצעות האימייל [email protected] ובקרו באתר של SweeGen, www.sweegen.com.
קבצים מצורפים
Sweegen has a long-standing partnership with biotechnology innovator Conagen.
ליצירת קשר:
Ana Arakelian,
head of public relations and communications
Conagen
+1.781.271.1588
*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE
לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769
|