דרוג:
יותר מ- 200 משתתפים בכנס המפתחים של Intel Software ומאגרי תוכנה
גדי זינגר, סגן נשיא אינטל: "ההצלחות הגדולות באות מחברות או יחידים שמבינים מגמות ומציעים פתרונות שסוגרים פערים"
מעל ל- 200 מפתחי תוכנה מהחברות והארגונים המובילים בישראל גדשו את אולם הכנסים של מלון דן אכדיה בהרצליה על מנת להשתתף בכנס המפתחים השנתי השישי של Intel Software וחברת מאגרי תוכנה, מפיצת תוכנות אינטל בישראל.
בכנס הוצגו הטכנולוגיות האחרונות לתכנות מקבילי הכלולות ב- Intel Parallel Studio XE, וכן התקיים מסלול מיוחד שנושאו פיתוח תוכנה משובצת מחשב, Embedded. זאת לצד העשרה מקצועית בטכנולוגיות חדשות של אינטל בתחום מעבדי עזר עם המעבד הגרפי החדש של אינטל.
חיים רון, מנכ"ל מאגרי תוכנה, פתח את הכנס שהתקיים תחת הסיסמה: "תנו לביצועים לשגשג", Let Performance Thrive, ואמר: "התחלנו את הפעילות עם אינטל ב- 2001 ומאז אנחנו מפיצים את כלי הפיתוח של החברה. אנו נותנים למפתחי תוכנה פתרון כולל סביב הכלים, מכירות ורישוי ליותר מ- 400 לקוחות בארץ, אירועי Road Show בהם נפגשים אישית עם הלקוחות ברחבי הארץ, כמו כן הכשרות והדרכות Hands On ותמיכה ראשונית".
כריסטיאן שטאודינגר, מנהל ערוצי ההפצה העולמי של Intel Software, אמר: "ישראל ממשיכה להיות ארץ מדהימה המשלבת אלפי שנות היסטוריה עם העתיד".
גדי זינגר, סגן נשיא קבוצת הארכיטקטורה ומנהל מרכזי הפיתוח של אינטל בישראל, היה מרצה מרכזי פותח בכנס תחת הכותרת "תכנון חכם עבור מחשב חכם באמת". לדבריו, "ההצלחות הגדולות בעולם המחשוב באות מחברות או יחידים שמבינים את המגמות הולכים ונותנים פתרונות שסוגרים פערים".
זינגר דיבר על ארבע טרנספורמציות בעולם המחשוב:Internet of Things , מחשוב ענן ותוכנה כשירות, Big Data, ומערכת היחסים בין האדם והמכונה.
"התפתחות השימוש תביא לפרדיגמות חדשות. צריך חשיבה שונה בפתרונות חומרה ותוכנה קוגניטיביים ייעודיים", אמר גדי זינגר, שצופה כי בתחום המחשוב האישי נראה בשלוש-ארבע השנים הבאות שפע יישומים סביב קשר ישיר של חושים, ומ- 2015 ואילך עד 2025 נראה תובנה אמיתית שהופכת מערכות ליותר אינטליגנטיות ושותפות למה שאנחנו עושים.
בסיום דברי זינגר הוענקו מגיני הערכה לשלושה לקוחות בולטים של Intel Software בישראל:
• רדויז'ן - לקוח אנטרפרייז , עבור שימוש נרחב בכלים של אינטל, והמשתמשים הראשונים בישראל ב- Parallel Studio .
• מכון ויצמן – עבור ה- cluster הגדול ביותר של אינטל בארץ, ושימוש בכלי ה- Cluster XE של אינטל.
• רפאל – לקוח אנטרפרייז, עבור השימוש הנרחב במוצרParallel Studio XE בארגון כולו.
פרופ' אריאל שמיר, מהמרכז הבינתחומי הרצליה, הרצה על "תמונות ומודלים" והציג יכולות לבניית תמונות על בסיס מודלים, עם אפשרות לקחת חלקי תמונות ולהרכיב אותם כקומפוזיציה של חלקים ורקעים.
בוב ולנטיין, ארכיטקט מעבדים בכיר באינטל חיפה, הציג את החידושים בארכיטקטורת Haswell (הדור הרביעי של ארכיטקטורת Intel Core) ורוברט גבע, מהנדס ראשי באינטל ארה"ב, דיבר על טכנולוגיית הגרפיקה של אינטל תוך שימוש בתכנות מקבילי. היינץ באסט, מהנדס תוכנה בכיר באינטל, הציג את Intel Xeon Phi Coprocessor. צוות ממרכז הפיתוח בחיפה הציג את מארז התוכנה החדש למפתחים לפיתוח Perceptual Computing, כולל הדגמות חיות. הרצאות טכניות אלה חשפו מידע עדכני וריתקו את קהל המפתחים.
לאחר פיצול המליאה לשני מסלולים הסתיים הכנס בהרצאת השותף העסקי "זורקס", שפיתח את תוכנת Incredibuild המאפשרת ניצול משאבי כל המחשבים ברשת כגריד.
חיים רון, מנכ"ל מאגרי תוכנה, מסכם: "הכנס התקיים השנה לאור ההכרזות האחרונות של אינטל בתחום המעבדים – אם למחשוב שולחני ונייד ואם לטלפונים ניידים. כמו כן, לאור הפיתוחים הנרחבים בישראל של מערכות משובצות. הצגנו את שילוב היכולות המתקדמות של אינטל בתחום זה, בנוסף למערך כלי הפיתוח, ששודרגו בשנה האחרונה. כנס זה הפך מאז ייסודו לנקודת המפגש המרכזית של אנשי מקצוע בפתוח תוכנה בארץ, ושמחנו לפגוש אותם גם השנה", אומר רון.
מאגרי תוכנה נוסדה בשנת 1992 ומושבה ברעננה. החברה מתמחה בייצוג חברות תוכנה בינלאומיות ובהפצת מוצריהן בישראל. כיום היא אחת מן החברות המובילות בארץ בתחום זה, ומייצגת עשרות חברות זרות לצורך הפצת מוצרי התוכנה שלהן בשוק הישראלי המקומי. מאגרי תוכנה משרתת בנאמנות מזה שנים את גורמי הביטחון בישראל, את משרדי הממשלה השונים, מוסדות אקדמיים (אוניברסיטאות, מכללות ומוסדות חינוך אחרים), וכן את ענף ההיי-טק. מספר לקוחותיה של מאגרי תוכנה הינו כ-8,000 חברות וארגונים בישראל, והמספר הולך וגדל עם השנים ונמצא במגמת עליה מתמדת.
לאתר מאגרי תוכנה:
|