ExaGrid נכללת ברשימת MES Midmarket 100 היוקרתית

דרוג:

 

ExaGrid נכללת ברשימת MES Midmarket 100 היוקרתית

ExaGrid זוכה להכרה כאחת הספקיות המובילות המקדמות צמיחה והתחדשות

 

מרלבורו, מסצ'וסטס, 16 באוגוסט 2024, (BUSINESS WIRE):

 

®ExaGrid, הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי בשכבות עם נעילת זמן הכוללת שכבה שאינה חשופה לרשת (תוך יצירת מרווח אוויר), מחיקה מושהה ועמידות בפני שינויים לצורך התאוששות ממתקפות כופר, הודיעה היום כי MES Computing, מותג של The Channel Company כלל את ExaGrid ברשימת MES Midmarket 100 שלו לשנת 2024.

 

רשימת MES Midmarket 100 מעניקה הכרה לספקים מובילים אשר הוכיחו את עצמם כספקי טכנולוגיה המביטים אל העתיד ומציעים מוצרים ושירותים התומכים בארגונים בשוק הביניים (midmarket) ומקדמים את הצמיחה והחדשנות עבור לקוחות אלה.

 

MES מגדירה את ארגוני ה-midmarket כארגונים בעלי הכנסה שנתית של 50 מיליון דולר – 2 מיליארד דולר ארה"ב ו/או סך כולל של 2,500-100 משתמשים/עמדות נתמכים. החברות נבחרות בזכות אסטרטגיות החדירה לשוק (go-to-market) שלהן, האופן בו שירתו את ארגוני ה-midmarket והחוזק של תיקי המוצרים שלהן המיועדים ל-midmarket.

 

"רשימת MES Computing Midmarket 100 מעניקה הכרה לספקי המפתח בתעשייה המקדישים את פעילותם למתן מענה לצרכים הטכנולוגיים של ארגוני ה-midmarket. המוצרים והשירותים המוצעים על ידי יצרנים אלה עוזרים לעסקי ה-midmarket לחדש, לצמוח ולשגשג", אמרה סמארה לין, עורכת בכירה ב-MES Computing, The Channel Company. "עסקי ה-midmarket הם כוח מניע קריטי עבור כלכלת ארה"ב, ואנו מצפים לראות כיצד החברות הנכללות ברשימת Midmarket 100 שלנו תמשכנה לשרת פלח שוק חיוני זה".

 

לארגוני midmarket יש מערך סבוך של דרישות, ביניהן: עבודה על מגוון רחב של מערכות הפעלה, טופולוגיות רשת וסביבות מבוזרות, דרישות אבטחה וניהול צמיחת נתונים. בנוסף, ארגונים אלה מתאפיינים במשאבי IT ובתקציבים מוגבלים. יישומי Tiered Backup Storage של ExaGrid קלים לניהול ופועלים בצורה חלקה עם יישומי הגיבוי המובילים בתעשייה, כך שהם מאפשרים לארגונים לשמור על ההשקעה שלהם ביישומי ותהליכי גיבוי קיימים. ExaGrid מספקת את שירותי הגיבוי והאחזור המהירים ביותר, עלות נמוכה עבור שמירה לתקופה ארוכה ואבטחה מקיפה. כמו כן, הארכיטקטורה המדרגית של ExaGrid מאפשרת לארגונים לשלם במסלול pay-as-you-grow ("לפי צמיחה") ומבטלת את הצורך ב"שדרוגי מלגזה" יקרים. קו המוצרים של ExaGrid כולל מודלים של יישומי 2U - המציעים יעילות של שטח מדף לצורך חיסכון בעלויות של אחסון מדף, חשמל וקירור תוך מתן מענה לגיבויי נתונים גדולים וצמיחת נתונים עתידית.

 

"Tiered Backup Storage של ExaGrid מעניק לארגונים בינוניים וגדולים את מה שהם זקוקים לו לצורך אחסון הגיבוי שלהם: ארכיטקטורת התרחבות המאפשרת לארגונים להוסיף מכשירים ככל שהנתונים שלהם צומחים, כך שהם משלמים רק עבור מה שהם צריכים", אמר ביל אנדרוז, הנשיא והמנכ"ל של ExaGrid. "כאשר ארגונים מעריכים את פתרון הגיבוי והחברה המסוגלת לתת את המענה הטוב ביותר לצרכי הגיבוי שלהם ולאתגרים עמם הם מתמודדים, יותר ויותר ארגוני IT מגלים ש-ExaGrid מציעה פתרון קל להתקנה ולניהול, העונה על כל הדרישות ומאפשר את ההתאוששות הטובה ביותר ממתקפות כופרה, וכל זאת בעלות נמוכה".

 

ניתן לצפות ברשימת MES Computing Midmarket 100 באופן מקוון בכתובת https://www.mescomputing.com/midmarket100

 

אודות ExaGrid

 

ExaGrid מספקת אחסון גיבוי מדורג עם אזור נחיתה ייחודי מבוסס מטמון כוננים, מאגר החזקה לטווח ארוך וארכיטקטורת התרחבות. אזור הנחיתה של ExaGrid מספק את הגיבויים, השחזורים ואת אתחולי המכונות וירטואליות המהירים ביותר. מאגר ההחזקה מציע את העלות הנמוכה ביותר לשמירה לטווח ארוך. ארכיטקטורת ההתרחבות של ExaGrid כוללת התקנים מלאים ומבטיחה חלון גיבוי באורך קבוע ככל שהנתונים גדלים, ומבטלת שדרוגים יקרים והתיישנות מוצרים. ExaGrid מציעה את גישת אחסון הגיבוי הדו-שכבתי היחידה עם שכבה שאינה מחבורת לרשת, מחיקות מושהות ואובייקטים בלתי ניתנים לשינוי להתאוששות מהתקפות של תוכנות כופר.

 

ל-ExaGrid מהנדסי מערכי מכירות וטרום-מכירה פיזיים במדינות הבאות: ארגנטינה, אוסטרליה, בנלוקס, ברזיל, קנדה, צ'ילה, חבר העמים, קולומביה, צ'כיה, צרפת, גרמניה, הונג קונג, הודו, ישראל, איטליה, יפן, מקסיקו , המדינות הנורדיות, פולין, פורטוגל, קטאר, ערב הסעודית, סינגפור, דרום אפריקה, דרום קוריאה, ספרד, טורקיה, איחוד האמירויות הערביות, בריטניה, ארצות הברית ואזורים נוספים.

 

בקרו אותנו בכתובת exagrid.com או התחברו אלינו בלינקדאין. ראו מה יש ללקוחות שלנו לומר על חוויות ExaGrid שלהם ולמדו מדוע הם מקדישים כעת הרבה פחות זמן לגיבוי בסיפורי ההצלחה של הלקוחות שלנו. ExaGrid גאה בדירוג NPS 81+ שלה!

ExaGrid הוא סימן מסחרי רשום של .ExaGrid Systems, Inc. יתר הסימנים המסחריים האחרים הו רכושם של בעליהם בהתאמה.

 

אודות The Channel Company


The Channel Company
מאפשרת ביצועים פורצי דרך בערוץ ה-IT באמצעות המדיה הדומיננטית, האירועים המרתקים, הייעוץ וההדרכה של המומחים ושירותי ופלטפורמות השיווק החדשניים שלנו. מעצם היותנו הזרז של הערוץ, אנו מתחברים לספקי טכנולוגיה, ספקי פתרונות ומשתמשי קצה ומעצימים אותם. מאחורינו יותר מ-40 שנות ניסיון שאין דומה לו בערוץ, המאפשר לנו להסתמך על הידע העשיר והמעמיק שלנו כדי לגבש פתרונות חדשניים לאתגרים המתפתחים המאפיינים את שוק הטכנולוגיה. www.thechannelcompany.com.

 

עקבו אחר The Channel Company: בטוויטר, בלינקדאין ובפייסבוק.

 

© 2024 .The Channel Company, Inc. הלוגו של The Channel Company הוא סימן מסחרי רשום של . The Channel Company, Inc. יתר הסימנים והשמות המסחריים האחרים הם רכושם של בעליהם בהתאמה. כל הזכויות שמורות.

 

למידע נוסף

 

אשת הקשר לתקשורת של ExaGrid:
מרי דומניקלי
ExaGrid

[email protected]

אשת הקשר לתקשורת של The Channel Company:
סמארה לין
The Channel Company

[email protected]

 

מקור: ExaGrid

 

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

 

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire

 

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


תגיות של המאמר: ExaGrid | ‏‎ | The Channel Company |

כתבות נוספות בקטגוריה הייטק וטכנולוגיה

חברת F5 ממנה את ליאור חן למנהל השותפים וההפצה של F5 בישראל, יוון, קפריסין והרשות חברת F5 ממנה את ליאור חן (43, נשוי+3) למנהל השותפי
כשהביקוש לאודיו/וידאו רב-לשוני מאיץ, AI-Media תציג לראווה תזרימי עבודה לתרגום ונגישות בזמן אמת ב-ISE 2026 AI-Media, מובילה עולמית בפתרונות יצירת כתוביות ושפ
Advantest Corporation בחרה ב-Anaqua לקידום ניהול הקניין הרוחני הגלובלי שלה Anaqua, ספקית מובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיי
Datavault AI מודיעה על הסכם עם Sports Illustrated לפיתוח פלטפורמת החלפת נכסים דיגיטליים קניינית המתמקדת בספורט Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) ("Datavault AI" או
CSG זכתה להכרה בדוחות אנליסטים מהימנים במגוון קטגוריות עבור CPQ, מונטיזציה וניהול שותפים דיגיטלי ספקי שירותי תקשורת (CSP) נתונים ללחץ לפשט את המורכ
אליפות הרחפנים A2RL מכתיבה את הקצב ל-AI בטיסה אוטונומית אליפות הרחפנים של ליגת המרוצים האוטונומית של אבו ד
פרס יפן לשנת 2026 הוענק לשני מדענים אמריקאים ולמדען יפני אחד קרן פרס יפן (Japan Prize Foundation) הודיעה על הזו
Datavault AI תתמוך בהקמת מרכז מחקר בינלאומי המתמקד בדיגיטציה של נכסי עולם אמיתי בטייוואן Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) ("Datavault AI" או
HUMAIN ו-Infra מכריזות על הסכם מסגרת למימון דיגיטלי ובינה מלאכותית ‏HUMAIN וקרן התשתיות הלאומית ("Infra") הודיעו, בשו
מאיץ התביעות של Quantexa זמין כעת ב-Guidewire Marketplace, ומביא מודיעין לקבלת החלטות בזמן אמת לשוק תביעות הביטוח Quantexa, חלוצה עולמית בתחום המודיעין לקבלת החלטות
Datavault AI Inc משלימה את רכישת API Media Datavault AI Inc (נאסד"ק: DVLT) ("Datavault AI" או
ExaGrid מכריזה על פתרון אחסון גיבוי מדורג All Flash/SSD - ExaGrid®בעלת הפתרון היחיד בתעשייה לאחסון גיבוי ר
המכון לחדשנות טכנולוגית TII והפורום הכלכלי העולמי מכריזים על הקמת 'מרכז אבו דאבי לטכנולוגיות קצה' בדאבוס המכון לחדשנות טכנולוגית (TII), זרוע המחקר היישומי
SIRBAI משיקה את טכנולוגיית נחיל הרחפנים האוטונומית הראשונה במזרח התיכון המופעלת על ידי בינה מלאכותית בתערוכת UMEX 2026 חברת SIRBAI הודיעה היום על ההשקה הרשמית של טכנולוג
GA-ASI ו-Calidus חתמו על מזכר הבנות לשיתוף פעולה בייצור משותף של מטוסי הקרב השיתופיים MQ-9B ו-Gambit General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI)
ScyllaDB מביאה חיפוש וקטורי בקנה מידה גדול לבינה מלאכותית בזמן אמת ScyllaDB הכריזה על הזמינות הכללית של החיפוש הווקטו
הפתרון מאחורי הצוותים הגלובליים המובילים בעולם: Holafly for Business משיקה את התוכנית העולמית הקבועה הראשונה שמסיימת את הנדידה עבור חברות Holafly, מהשחקניות הגדולות בשוק הסים האלקטרוני (eS
VWO ו-AB Tasty מאחדות כוחות כדי להגדיר מחדש את העתיד של מיטוב חוויית הגלישה הדיגיטלית VWO ו-AB Tasty, שתי חלוצות בתחום המיטוב, חתמו על ה
GA-ASI ו-Barzan Holdings חתמו על מזכר הבנות General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI)
GA-ASI מבצעת יירוט אווירי אוטונומי נוסף בהדגמה במימון החברה עם MQ-20 Avenger® בהדגמה האחרונה שלה לפיתוח אוטונומיה מתקדמת, חברת G
הוסף תגובה 
תגובות  ( תגובות)