דרוג:
מטבח ביתי וכשר המוציא כל יום ביומו אוכל אותנטי, בריא, טרי, טעים ואיכותי אשר מעלה ניחוחות וזיכרונות מבית סבתא.
מנות קדרה מסורתיות עם טוויסט עדכני, או מנות נבחרות ממגוון מטבחים שבושלו על אש פתיליה בסיר ברזל, בבישול איטי ומלטף ההופך כל מאכל לרך ונימוח בפה ומחמם בין רגע את הבטן ואת הלב. דרור מאיר הבעלים, הבשלן, הלב והנשמה של המטבח, זכה להגשים חלום ולהפוך את תחביב הבישול למקור פרנסתו, וזאת לאחר שנים שעבד כקצין במשטרת ישראל ובקושי ראה את ביתו ומשפחתו, החליט לעשות סוויץ' רציני, אזר אומץ ועשה את שינויי חייו. את אופיו הנדיב, החם והמשפחתי, ניתן להרגיש בתבשיליו המדהימים אותם הוא מבשל בטעמו ובסגנונו הייחודי. כחלק מהרכבת התפריט היומי, דרור מאיר פותח את הבוקר בסיור קולינרי בשוק, בוחר בקפידה את הירקות ופירות העונה, התבלינים, הבשר והדגים הטריים. שם, בין הניחוחות, הוא מקבל את ההשראה והבסיס למאכלים הטעימים שיתבשלו במטבחו בשעות הקרובות. ואכן כך, אין תפריט מסודר, בכל יום לאחר גמר הבישול רושמים את המנות שיצאו מהמטבח, על לוח גדול, אין לדעת מה מתבשל בתוך הסירים של דרור. הלקוחות הקבועים אומרים בחיוך שזו עבורם הפתעת היום, והמחירים עוד יותר ממפתיעים. תגיות של המאמר:
|
|